Blogin ensimmäinen arvonta

Kokeilin muutama vuosi sitten kosmetiikkayritys Oriflamen tuotteita saadessani niitä joululahjaksi ja jäin samantien koukkuun. Tein ensin yhden tilauksen siskoni kanssa sukulaisemme kautta ja sen jälkeen päätin samantien ryhtyä itse Oriflamen edustajaksi. Edustajaksi ryhtymiseen houkutteli edullisemmat hinnat itselle eikä niinkään jälleenmyynti ja asiakkaiden haaliminen. Olen kuitenkin saanut koukutettua muutaman ihmisen lähipiiristänikin näihin tuotteisiin ja teemme aina yhdessä tilauksia.

Jos joku ei ole ennen kuullut mikä Oriflame on, niin se on yli 40 vuotta sitten perustettu ruotsalainen kosmetiikkayritys, joka myöhemmin on laajentunut kansainväliseksi ja toimii tällä hetkellä yli 60 maassa. Oriflamen tuotteet perustuvat luonnollisiin aktiiviaineisiin eikä niitä ole testattu eläimillä. En nyt taaskaan pidä mitään myyntipuhetta Oriflamesta, joten siihen voi käydä jokainen tutustumassa itse osoitteessa www.oriflame.fi.

Halusin nyt kuitenkin tarjota lukijoilleni mahdollisuuden tutustua Oriflamen tuotteisiin, joten ajattelin järjestää pienen arvonnan. Sitäpaitsi arvonnat on kivoja vaikka itselläni niissä harvoin arpaonni suosii. Arvon kaksi tuotepakettia, joista toinen painottuu enemmän kauneudenhoitoon ja toinen ihonhoitoon. Molempien tuotepakettien arvo on n. 60-70 euroa.

MUOKKAUS: Osaan arvonnan tuotteisiin voit tutustua tässä postauksessa.

Paketti 1 – kauneudenhoito

– Giordani Gold Bronzing Pearls puuterihelmet, väri Natural Peach
– Giordani Gold Eye Shadow Pearls, väri Silver
– Giordani Gold Eye Pencil, väri Mystic Grey
– Blue Lagoon Shadow Pencil, väri Turquoise Island
– Optimals Gentle Peeling Cream 75ml
– Optimals Even Out Night Cream 50ml
– Tender Care Protecting Balm huulivoide 15ml, maku Cherry

DSC_4381.JPG

Paketti 2 – ihonhoito

– Silk Beauty Hair removal cream 100ml
– Feet Up Foot Cream 75ml, Aromatic summer
– 4-in-1 Foot File
– Käsikuorintavoide 75ml
– Full Moon body cream 200ml
– Giordani Gold deodoroiva vartalosuihke 75ml
– Tender Care Protecting Balm huulivoide 15ml, mauton

DSC_4378.JPG

Arvontaan osallistut liittymällä blogin lukijaksi, seuraamalla Blogilistalla, Bloglovinissa tai Instagramissa. Lisäksi kommentoi tähän kumman paketin haluaisit mieluiten. Arvonta suoritetaan ensi viikon keskiviikkona 15.2. eli siihen asti on aikaa osallistua arvontaan. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *