Oriflame ja arvonta

Koska monille varmaan Oriflame on vielä vähän ei niin tuttu kosmetiikkayritys ja vaikka olisi nimen kuullutkin, niin ei ole tuotteita kokeillut. Esittelenkin nyt arvonnassa mukana olevia, itselläni lähes päivittäin käytössä olevia tuotteita. Tässä siis vasta murto-osa Oriflamen tuotteista, joita käytän. 🙂 Ja sanottakoon, että olen tällainen peruskauneustuotteiden käyttäjä eikä meikkipussiani ole varustettu kalliilla meikeillä, joten tämä ei ole mikään vertailu sellaisia vastaan.

Muista siis osallistua arvontaan täältä, niin nämä samat tuotteet voivat päätyä sinunkin päivittäiseen kauneudenhoitoon!

1. Giordani Gold Bronzing Pearls eli puuterihelmet

Ennen Oriflamea käytin Body Shopin vastaavanlaisia puuterihelmiä poskipunana, olin oppinut sen äidiltäni. Oriflamen puuterihelmet ovat hieman tyyriimmät kuin Body Shopin, mutta ovat usein tarjouksessa. Body Shopin puuterihelmissä on ehkä hieman parempi pigmentti, mutta niitä käyttäessä kävi itselleni usein niin, että poskipunaa oli sitten jo liikaa kevyelläkin sutaisulla. Oriflamen poskipunassa ei tätä vaaraa ole, mutta silläkin saa riittävän tumman lopputuloksen halutessaan. Itselläni on käytössä tällä hetkellä sävy Natural Radiance, mutta kesäksi otan ehdottomasti käyttöön Natural Peachin.

1.jpg

2. Optimals Gentle Peeling Cream

Tämä kasvojen kuorintavoide on siitä ihan super hyvä, että se on nimensä mukaan gentle. Siinä on niin hiuksenhienoja rakeita, että tätä voi huoletta käyttää päivittäisessä kasvojen pesussa. Muutaman kerran viikossa sitten korvaan tämän hieman isorakeisemmalla kuorintavoiteella. Itselläni vaati aluksi hieman totuttelua se, että rakeet eivät olekaan niin isoja, mutta nyt kyllä ylistän tätä ja käytänkin päivittäin. Olen jäänyt koukkuun kasvojen kuorintaan, sillä rakastan sitä silkinpehmeää ihoa kuorinnan jälkeen.

2.jpg

3. Blue Lagoon Shadow Pencil

Tätä paksua rajauskynää käytän melkein aina bilemeikissäni, joko yläluomella tai alaluomella. Rakastan turkooseja rajauskyniä ja olenkin haalinut niitä monia meikkipussiini, mutta tämä on lempparini.

3.jpg

4. Giordani Gold Eye Pencil

Tätä rajauskynää käytän myös melko usein bilemeikissäni, kun esim. turkoosi ei sovi vaatteisiini. Tämä rajauskynä on siitä mielenkiintoinen, että sillä voi tehdä tarkkaa rajausta tai sitten kynän toisessa päässä olevalla leveällä sieniosalla voi häivyttäen levittää sen luomelle.

4.jpg

5. Giordani Gold Eye Shadow Pearls

Nämä luomivärihelmet sopii tosi hyvin tuon hopean rajauskynän kanssa, jos siis ei haluat mitään merkittävää kontrastia rajauksen ja luomivärin kanssa. Tän kanssa vaan pitää olla aika varovainen, se saattaa hieman varista. Sitä voi käyttää joko luomivärisiveltimellä tai sormella, mutta sormelle tuo purkki on vähän pieni. Tuotteen käytännöllisyys jakaa vähän mielipiteitä.

5.jpg

6. Hand Recovery käsikuorintavoide

Itselläni ainakin talvisin kuivuu kädet ja olen huono rasvaamaan käsiä. En ehkä ole vielä löytänyt tarpeeksi nopeasti imeytyvää käsirasvaa, jotta siitä olisi muodostunut jonkinlainen päivärutiini. Tällä käsikuorintavoiteella onkin ihana kuoria kädet muutaman kerran viikossa, tulee silkinpehmeää!

6.jpg

7. Feet Up Foot Cream

Tämä jalkavoide pääsee parempaan käyttöön kesäisin, mutta ainakin täällä etelässä ei näytä talvea edes tulevan, joten kohtahan sitä pääsee jo taas läträämään. Kesällä tuppaa kävellä huonoissa kengissä ja kantapäät kuivuu ja oikeastaan koko jalat kärsivät. Iltaisin onkin ihana nostaa jalat ylös ja rasvata ne tällä makean tuoksuisella jalkavoiteella.

7.jpg

8. 4-in-1 Foot File

Tämä neliosainen jalkaraspi on kanssa enemmän kesätuote. Tässä on siis neljä eri päätä, joista sileällä puolella tasoitetaan, tolla raastinraudan näköisellä päällä viilataan kovettumia, hohkakivellä pehmitetään ja harjaosalla puhdistetaan. Mun lemppari on hohkakivi, sillä lähtee kaikki kovettumat kantapäistä ja pottuvarpaiden vierestä kesäisin ja ne kovettumat onkin kesäisin pahin ongelma. Hinkattiin hohkakivellä viime kesänä C:nkin kantapäitä ja se oli ihan hämmentynyt siitä lopputuloksesta. Huipputuote!

8.jpg

9. Tender Care Protecting Balm

Tämä oli The Tuote, joka koukutti mut Oriflameen. Sain tällaisen joululahjaksi ja se on niin ihana huulivoide, että muita en ole sen jälkeen käyttänyt. Pieni miinus purkista, koska alkuun siitä on tosi vaikea ottaa jos on pitkät kynnet. Sitten kun sinne alkaa muotoutua pientä kuoppaa, niin käyttökin helpottuu. Tätä tuotetta voisi käyttää oikeastaan mille tahansa alueelle hoitovoiteena mm. kynsinauhoille, nuhan aikana nenänpieliin, mutta itselläni tämä on ollut vain huulivoiteena. Cherry versio tuo vielä ihanan tuoksun kaupan päälle.

9.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *