Uusi vuosi, uudet kalusteet

Meidän perhe vietti uuden vuoden ihan kotosalla, mutta tuttavapariskuntamme tuli meille istumaan iltaa. Ilta venyikin mukavasti kahteen asti yöllä. Kävimme ulkona katsomassa raketteja ja seurustelimme juoden muutaman lasin viiniä. Elis oli meillä kotona, joten juominen pysyi hillittynä. Elis meni kiltisti nukkumaan n. seitsemältä ja nukkui kuin tukki heräämättä puheensorinaamme ja musiikkiin. Hän on kyllä erinomainen nukkuja. Vuoden vaihtumiseen mahtui kyllä muutama ikäväkin asia, joten uutta vuotta ei päästy starttaamaan ihan täysin hymyissä suin. Mitään vakavaa ei toki, mutta harmillisia asioita, jotka varmasti tulevat vaikuttamaan mielialaani vielä tovin.

Uusi vuosi vaihtui siinä mielen ihanissa merkeissä, että vielä uuden vuoden aattona puoli kahdeksan maissa illalla ovikello soi ja postin lähetti toi ihanan paketin. Nimittäin Finnish Design Shopista. Kaikki varmaan arvaavatkin jo mitä sieltä tuli. Tilasin nimittäin heti joulun jälkeen alkavasta alennusmyynnistä meille sen paljon haaveilemani Stringin. Tilasin nyt vain Eliksen huoneeseen tulevan kokonaisuuden, olohuone katsotaan myöhemmin uudelleen. Lisäksi tilasin Hayn Loop pukkijalat, joista rakennamme jo aikaisemmin mainitsemani pöydän. Kyllä, olen päätynyt tekemään meille sen pöydän, jonka DIY-ohjeet löysin etsiessäni meille unelmieni ruokapöytää. Tosin en tyytynyt Ikean halpisversio pukkijalkoihin, vaan sain tietää että Hay myy omiaan myös sellaisinaan, joten siitä se ajatus sitten lähti. Nyt pitäisi saada vanhat pöydät myytyä pois alta, jotta saadaan sekä uusi ruokapöytä että uusi pöytä / hylly Eliksen huoneeseen. Kuvia en nyt viitsi noista ostoksista ostaa, sillä nököttävät vielä paketeissaan.

kuva1.jpg

kuva2.jpg

kuva3.jpg

kuva4.jpg

Myös syntymäpäivänä ajoittuivat tuohon joulun välipäiville, nimittäin 30. päivä ja edellisenä iltana C yllätti minut viemällä syömään Virgin Oiliin. Ei oltu kumpikaan käyty siellä aikaisemmin syömässä, mutta mielestäni se oli kiva paikka ja hyvää ruokaa. C oli kuulemma pettynyt, olisi ilmeisesti halunnut viedä minut vähän hienompaan paikkaan. 🙂 Itse syntymäpäiväni vietettiin kuin mitä tahansa arkipäivää, pojat pelasivat pleikkaria ja minä tein kotitöitä! 😀

kuva5.jpg

Elis on oppinut tämän viikon aikana nousemaan itse istumaan sekä nousemaan matalaa tukea vasten sekä seisomaan tukea vasten, jos hänet nostaa seisomaan. Pientä varvastamista vielä havaittamissa mutta hyvä siitä tulee. Viime yönä löysin pienen miehen seisomasta pinnasängystä, joten tänään on sitten laskettava pohja alas.

Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan, molemmat paketit ovat tosi kivoja. Itselläni on tälläkin hetkellä päivittäisessä käytössä molemmista paketeista ainakin kolme tuotetta. 🙂 Voisin tehdä itseasiassa oman postauksen lempparituotteistani.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *