Lindexin MOM -mallisto

Muistan tullessani raskaaksi luulleeni, että H&M:llä ja Lindexillä löytyy äitiysvaatemallisto, mutta sainkin pian huomata Lindexin lopettaneen äitiysvaatemallistonsa ja ainoat edulliset äitiysvaatteet löytyi H&M:ltä ja niidenkin mallisto oli todella suppea. Toki Lindexiltä löytyi parhaimmat imetysrintaliivit ja -topit edelleen, mutta siinäpä se.

Nyt Lindex on ottanut näköjään takaisin äitiysvaatemalliston ja bongasinkin sen Lindexin kanta-asiakas uutiskirjeestä ja ihan into pinkeänä menin niitä vaatteita katselemaan. Kovin laaja ei tuo mallisto ollut, mutta kyllä sieltä muutama aika ihana vaate löytyi ja jos olisin nyt raskaana, olisi ostoskori niillä jo täytetty. Ehdottomat suosikit olivat nuo boyfriend-farkut, leopardimikäliepöksyt sekä kietaisumalli-pusero sen molemmissa väreissä. Jostain syystä muhun ei vielä ole kolahtanut nuo printti t-paidat, mutta olenkin aina tunnetusti tullut vähän jäljessä muodissa.

S0000007112446_F_W40_20131203123422.png
Kuva täältä.

S0000007125103_MF_W40_20140303164023.png
Kuva täältä.
S0000007115617_MF_W40_20140303164229.png
Kuva täältä.

Tekisi mieli haalia nuo vaatekappaleet valmiiksi varastoon tulevaa raskautta varten, mutta ehkä se ei ole kovin järkevää. Minulla on muutenkin ollut Eliksen vauvaiän jälkeen kummallinen tarve haalia valmiiksi kaikkea tavaraa tulevaa seuraavaa vauvaa varten vaikka mikään ei takaa sitä, että edes saisimme toista lasta. Tällaisia hankintoja on ollut mm. leikkimatto, joka oli pakko saada viime loppukesästä, vaikka Elis oli ehkä hieman kasvanut siitä yli mutta koska ”tuleehan meille toinenkin lapsi”. 😀 Lisäksi samanlainen hankinta on ollut nyt tammikuussa alennusmyynneistä ostamani kävelytuoli, jota Elis ei olisi tarvinnut, sillä osasi jo kävellä niin näppärästi tukea vasten ja jossa Elis ei todellakaan viihtynyt, mutta koska ”tuleehan meille toinenkin lapsi”… 😀 Noh, kyllähän se kävelytuoli hetken Elistä viihdytti uutuuden viehätyksellään ja sain hänet siihen hetkeksi istumaan ja puuhailemaan jos piti tehdä jotain. Lisäksi ostin kaveriltani heidän Stokken Newborn-setin valmiiksi sitä ”tulevaa vauvaa varten”, koska harmittelin jo Eliksen aikana kun en ollut sitä tajunnut hankkia. Nähdessäni sen muutamalla kaverilla, huomasin miten kätevä se on. Mekin kun syömme aina ruokapöydän ääressä ja Eliksen kohdalla nostimme aina vastoin ohjeita Eliksen sitterissä pöydälle. 😀 Lisäksi Eliksen pieneksi jääneistä vaatteista varmaan puolet on jemmattu sitä seuraavaa varten ja toki muistoksikin Eliksen vauva-ajasta. <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *