Kohta kilahtaa postiluukussa

kutsut-1.jpg

…Nimittäin hääkutsut, jotka lähtivät perjantaina postiin ja tänään tai viimeistään huomenna ne ovat häävieraiden luettavissa ja täällä päässä alkoi aivan kamala jännitys. 🙂 Toki molempien vanhemmat, C:n isovanhemmat, kaksi kaasoani sekä siskoni perhe ovat jo omansa saaneet viime viikolla, mutta muut pääsevät näkemään ne vasta nyt. Hieman alkoi huvittamaan tuo postauksen otsikko, sillä kilahtaminenhan tarkoittaa myös malttinsa menettämistä, mutta toivottavasti sitä nyt ei nämä kutsut kenellekään aiheuta. ;D

Kutsujen sisällön uskallan paljastaa vasta, kun olen saanut ensimmäiset ilmoittautumiset, joten vielä joutuu tovin odottelemaan. Halusin kuitenkin tulla tänne purkamaan tämän jännityksen. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *