Yökyläilyä

Viikonloppu meni todella nopeasti, nimittäin lauantaina meidän kodissa oli melkoiset karkelot. Siskon tytöt tulivat meille puolen päivän aikoihin hoitoon ja kuopus jäi vielä yökyläänkin. Menoa ja melskettä riitti ja Elikseltä jäi jopa päiväunet välistä kun ei malttanut nukkumaan mennä. Illalla sitten nukahtikin sohvalle ja myös yökyläilijä oli helppo saattaa yöunille. 🙂 Siinä tohinassa jäi valokuvaaminenkin vähälle vaikka hauskoja hetkiä koettiinkin, Elis on kova matkimaan siskon lapsia ja kaikkea mitä he tekevät.

Sunnuntaiaamu alkoi sitten kuuden maissa kun siskon kuopus huuteli huoneesta ettei halua nukkua enään. Siirsin hänet sitten sohvalle peittonsa kanssa katsomaan piirrettyjä ja pääsin vielä puoleksi tunniksi takaisin nukkumaan kunnes ovelta kuului että on tullut kakka housuun. Onneksi oli vielä yövaippa jalassa, joten vahinkoa ei päässyt käymään.

Yhdeksän maissa meno alkoi taas olla sen verran villiä ja Eliksen puolesta jopa itkuista kun jatkuva kilpailu huomiosta harmitti häntä. Päätimme lähteä metsään kävelemään ja lähitalleille katselemaan heppoja. Sain vinkin siskoltani aikaisemmin postatessani tylsyydestä, että menkää tekemään Eliksen kanssa noita asioita ja päätin kokeilla sitä nyt näiden kahden kanssa ja on se kyllä yllättävää miten pienestä lapset innostuu. Metsäretket menevät meillä siis ehdottomasti puuhalistalle myös tulevaisuudessa.

Ulkoilun jälkeen tein meille italianpataa ja lounaan jälkeen sisko hakikin kuopuksen kotiin ja meillä mentiin päiväunille. Päiväunien ajaksi laitoin itselleni pyörimään Cameron Diazin uusimman hömppäkomedian, joka kuitenkin keskeytyi siihen kun pieni peikko kömpi huoneestaan syliini sohvalle. <3 Aina yhtä hellyyttävä näky!

Iltapäivällä kirjoitelin aiheesta uusi sohva, kun C lähti peliin ja siitä lisää myöhemmin tällä viikolla! 🙂 Tässä kuitenkin muutama kuva viikonlopulta.

05102014.jpg
Lauantaiaamuna käytiin vesisateessa ulkoilemassa ennen kyläilijöitä.

05102014-2.jpg
Iltapala upposi molemmille ja Elis pääsi istumaan aikuisten tuoliin. 😀

05102014-3.jpg
Näin meillä katsottiin aamulla piirettyjä, molempien piti saada olla sylissä.

06102014-1.jpg

06102014-2.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *