Uusi kameralaukku ja voittajan julkistus

Olen pitkään metsästänyt hyvää ja kivannäköistä kameralaukkua Olympukselleni kuitenkaan löytämättä. En halua laukun olevan liian iso, jotta sitä jaksaa ottaa mukaan enkä halua sen huutavan ”olen kameralaukku”, koska hieman häpeillen sitä raahaan mukana. Tästä syyttäminen miestä, joka kokee julkisilla paikoilla valokuvaamisen todella noloksi ja se on tietenkin tarttunut myös itseeni.

10102014-13.jpg

10102014-14.jpg

Olen aikaisemminkin vannonut Etsyn nimeen, joka on yksi parhaimmista kauppapaikoista netistä. Sieltä löytää kaikkea ihanaa ja sieltä tulikin hankittua paljon juttuja myös häihin. Noin kuukausi sitten tutkin taas suomalaisten nettikauppojen valikoimaa kameralaukkujen osalta ja yhtäkkiä mieleeni juolahti tuo ihana Etsy ja painelin sinne löytäen toinen toistaan ihanampia kameralaukkuja. Niitä kun saa vielä tilattua vaikka omilla mitoilla, niin ei ainakaan voi laukun koosta märistä. Löysin lopulta siis ihanan nahkaisen retron laukun, johon mahtuu Olympukseni sekä tarvittaessa muutama lisäobjektiivi. Tuota kantaa oikein mielellään käsilaukun kanssa, sillä vain on niin sievä.

10102014-15.jpg

10102014-17.jpg

Olen myös jo katsastellut kamerahihnan vaihtoa johonkin vähän miellyttävämmän näköiseen. Tässä muutamat vaihtoehdot joita olen harkinnut. Mitäs mieltä olette tuosta laukusta? Entäs hihnoista, onko jompikumpi omaan silmääsi miellyttävämpi?

il_570xN.478919286_f3a7.jpg

il_570xN.597795967_7b7d.jpg

Ja sitten itse arvontaan ja sen voittajaan! Kiitos kaikille osallistuneille, toivottavasti pääsisin pian järjestämään taas uusia kilpailuja teille 🙂 Sokerointi tuntui olevan monelle tervetullut hemmottelu ja ymmärrän kyllä täysin miksi! Itse ainakin vihaan sheivailua ja talvisin jalat näyttävätkin apinan jaloilta. Myös kasvohoitoa ja jalkahoitoa kaipailtiin. Itse myös tarvitsen kipeästi kasvohoitoa ja olenkin viikon päästä menossa kokeilemaan HydraFacial -hoitoa ja tulen varmasti kirjoittamaan blogiin kokemuksia siitä. Voit myös tutustua HydraFacial -hoitoon täällä.

Arvonnan voitti Anonyymi kommentilla

”Kasvohoito olis ihana pitkästä aikaa! Mutta pedikyyrille ja manikyyrillekin olisi tarvetta.
Seuraan bloglovinin kautta. -Pat”

Oikein paljon onnea! Laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiini matkalla-aitiyteen@outlook.com, niin saat tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamiseen.
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *