Must have BoConceptilta

Lupailin jo aikaisemmin postausta BoConceptin must have jutuista ja kirjoitus on venähtänyt, kun olen pähkäillyt ja pähkäillyt onko tuo tai tuo nyt sitten kuitenkaan niin must have. Alkuinnostuksen jälkeen must have tuotteita jäikin enää yksi, joten tämä on nyt sitten ihan oma kirjoitus sille. Lyhyt ja ytimekäs.

BoConcept on tanskalainen design kalusteketju, joiden tuotteita myy Vepsäläinen. BoConceptilla on myös oma liike Helsingin keskustassa. Nappasin muutama viikko sitten BoConceptin uuden kuvaston kauppakeskus Liilasta mukaani luettavaksi kotiin ja enpä olisi ikinä arvannut millaisia ihania sisustustuotteita heidän valikoimastaan löytyy. Olin ajatellut aina, että heillä on vain huonekaluja, mutta ilmeisestikään näin ei ole. Kuvastossa kaikki näytti ihanalta ja olin aivan sekaisin onnesta ja näin jo silmissäni kuinka tili on miinuksella, mutta tutkittuani valikoimaa tarkemmin BoConceptin sivuilta, ryhdistäydyin ja totesin ettei niitä kaikkia nyt ehkä olekaan aivan pakko saada.

Yksi ylitse muiden sieltä kuitenkin löytyi, joka ei pettänyt edes netissä ja se on Quilt-päiväpeitto, joka on kuin tehty meidän makuuhuoneeseen ja hintaa päiväpeitolla on juurikin sen verran ettei mieheni todellakaan ymmärrä MIKSI! Mutta siitä viis, olen sen päättänyt meille hankkia seuraavista rahoistani. 🙂 Tuo muistuttaa hieman Luhdan Pilvi-päiväpeittoa, joka on Oma koti valkoinen blogin Miialla, mutta enemmän meidän värinen eikä muistuta niin paljon untuvapeittoa. Siis aivan ihana! Voitte varmaan kuvitella että 199 euron hinta ihmetyttää kaksilahkeisia, mutta minä olen kyllä valmis sen hinnan tuosta maksamaan! Toki ostaisin sen edullisemminkin, mutta voin joustaa tässä asiassa vähän. ;D

quilt.jpg

accessoriescushions%2Band%2Bplaidsplaids
Voisin vain tuijotella noita kuvia päiväpeitosta, se saa minut jotenkin todella uneliaaksi ja toivoisin voivani mennä makoilemaan sänkyyn tuollaisen päälle. Aivan ihana! Syttyikö joku muu tälle? 🙂
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *