Silmä- ja korvatulehdus

Perjantai-aamu alkoi kiinni muurautuneilla rähmäisillä silmillä, silmätulehdus. Samaan syssyyn sitten korvatulehduskin, totesi lääkäri. Viikonloppuna hoivattiin siis itkuista lasta, miten ihanaa. 🙂 Lauantaina pääsin itse käymään aamupäivällä salilla samalla kun mies lähti Eliksen kanssa metsään kävelemään (siis tästä on tullut ihan hitti!) ja iltapäivällä miehen ollessa pelissä tuli meitä moikkaamaan Eliksen kummi ja leivoimme yhdessä mokkapaloja.

elis-1.jpg

Kävimme lauantaina myös Eliksen kanssa ottamassa muutaman syksyisen kuvan, kun sää oli sopiva, mutta ajattelin niistä laittaa tänne ihan erikseen. Katselimme myös kummin kanssa kuvia häistämme ja muistin, etten ole niitä vielä tänne laittanut vaikka oli tarkoitus. Voisin siis käydä jossain vaiheessa vähän niitä läpi ja julkaista jotain tänne teidänkin nähtäväksenne. 🙂

synttarijuhlat-16.jpg

Sunnuntaina kävimme aamupäivällä moikkaamassa miehen isovanhempia, jonka jälkeen itse lähdin valokuvaamaan Studio Vassissa järjestettyjä tokaluokkalaisen tytön syntymäpäiväjuhlia. Juhlakalulle loihdittiin upea kampaus, josta myös vieraat olivat aivan innoissaan. Sen jälkeen avattiin lahjat, syötiin kakkua ja päivä jatkui kynsien lakkaamisella pareittain ja Anu loihti kampaukset myös vieraille. Kuvia voit käydä katsomassa Studio Vassin Facebook-sivuilta. Itse painelin kakun aikaan apteekin ja ruokakaupan kautta takaisin kotiin lohduttamaan kipeää Elistä. <3

kurpitsa-1.jpg

kurpitsa-2.jpg

Bongasin Hulluiltä Päiviltä söpöjä minikurpitsoja, joita oli pakko ostaa heti kotiin. Sunnuntaina keräsimme vielä iltapäivällä ulkoota vaahteranlehtiä ja pihlajanmarjoja niiden kaveriksi ja tein tällaisen syksyisen asetelman pöytää koristamaan. Vaahteranlehdet ei ollutkaan niin hyvä idea sillä ne kuivui koppuraksi yön aikana ja aamulla vasta ehdin kuvata tämän asetelman kun illalla oli jo niin pimeää. Itselleni ne kelpaa kyllä koppuraisinakin. 🙂

Olen saanut muutamalta lukijalta nyt kommentin että olempas ollut aktiivinen blogin päivittämisen suhteen ja kirjoituksia on tullutkin poikkeuksellisesti joka päivä. No niimpäs onkin, eikä edes väkisin. Kovasti on ollut kaikenlaista kerrottavaa, enemmän ja vähemmän tärkeää. Haluaisin muutenkin enemmän kirjoitella ihan vain perus kuulumisiamme, sillä lukeehan tätä sukulaisetkin jotka ovat kiinnostuneet kuulemaan Eliksestä. En silti halua ottaa stressiä jos päivitysten väliin saattaisi tulla vaikka viikon tai kaksi hajurako eli fiiliksen mukaan mennään myös edelleen.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *