Kreikan tuliaisia

15102014-2.jpg

15102014-3.jpg

15102014-4.jpg

15102014-5.jpg

Näitä Kreikan tuliaisia emme itse raahanneet Kosilta vaan saimme häälahjaksi miehen isän ystävättäreltä. Nämä on kreikkalaista käsityötä vaikka onkin tehty Ruotsissa. Nämä tuovat mieleen Santorinin vaikka en siellä ole koskaan käynyt. Ihastuin näihin samantien ja yritän jatkuvasti keksiä näille käyttötarkoitusta, jotta voin pitää niitä esillä. Tuohon syvään vatiin onkin jo päässeet hedelmät, mutta tuo laakeampi vati on vähän haastavampi, toisaalta hedelmät voisi ehkä laittaa siihen ja käyttää tuota syvempää salaatin tarjoiluun. Maljakkoon keksin samantien laittaa hääkimppuni ja mielestäni se on todella kaunis siinä.

Mitäs tykkäätte?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *