Marraskuun hankinnat

Halusin tehdä yhteenvedon marraskuun sisustushankinnoistani ja samaan hengenvetoon päätin kasata myös kuukauden vaate- ja kosmetiikkahankinnat. Tämä toimii samalla pienenä muistutuksena itselleni miten paljon rahaa kulutan kuukaudessa ja ehkä teitäkin välillä kiinnostaa mitä uutta meille on ilmestynyt. Ja mikäs sen parempi ajankohta tämä julkaista, kun melkoinen epäonnen päivä kun veronpalautukset tuli tilille ja itselläni sitä tuli luultua HUOMATTAVASTI vähemmän.

Olen laiska esittelemään hankintojamme blogin puolella, en koe olevani milläänlailla hyvä kuvaamaan tuotteita houkuttelevasti blogiin ja lisäksi se tuntuu jollain tapaa pröystäilyltä, vaikka nämäkin kaikki sisustushankinnat on kustannettu myymällä vanhaa ensin pois eli rahaa ei ole kuin roskaa. Mutta siispä itse asiaan.

sisustustuotteet.png

Marraskuussa oli poikkeuksellisen paljon pieniä sisustushankintoja. Ensinnäkin eksyin pitkästä aikaa selailemaan H&M:n Home-puolta ja sieltä matkasi meille 1. lasinen ananaspurkki, 2. kultaiset joulukuusen koristeet, 3. kannellinen lasipurkki sekä 4. kaksi leikkuualustaa. Ikeasta kävin ostamassa ihanat 5. arkut, joita voin ihailla meidän lipaston päällä. Clas Ohlsonissa on tullut myös vierailtua marraskuun aikana muutamaankin otteeseen. Sieltä ostin meille 6. pieniä lasipurkkeja, joihin olen laittanut kaikki eniten keittiössä käyttämäni mausteet. Niistä juttua myöhemmin. Lisäksi olen ostanut Clas Ohlsonista blogissa jo aikaisemminkin mainitsemani 7. pöytävalaisimen ja jouluksi 8. musta-valko-harmaasävyisen valopallosarjan (tällaista en koskaan uskonut meidän kodissa näkeväni). Valaisinosastolta on tullut myös hankittua 10. kaksi roikkavalaisinta ja pääsipäs meidän kotia ihastuttamaan myös blogihittituote 9. betoninen kynttilänjalka.

Ellokselta tuli ostettua uusi 11. Rossy -lattiavalaisin olohuoneeseemme, jota kuolasin jo vuosi sitten, mutta jota en uskaltanut hankkia kun en tiennyt miltä se näyttää oikeassa ympäristössä. Sitten näinkin sen eräässä sisustusblogissa ja päätös oli tehty! Ja onpas tässä tullut vierailtua myös Room21 verkkokaupassa ensimmäistä kertaa elämässäni etsiessäni tietynlaista tarjotinta meidän keittiöön kaikkien purkkien alustaksi. Tämän tyhjiön täytti ihana 12. 5-kulmainen valkoinen tarjotin puureunoilla ja lisäksi nappasin kynttilöille tuon 12. marmorisen 6-kulmaisen alustan.

Elikselle hankin Huuto.netistä ihanan 13. retron keinuhevosen, jonka piti olla joululahja mutta arvatkaa vain ehtikö hän nähdä sen kun kannoin sitä ovesta sisään ja voi niitä riemunkiljahduksia. Erästä DIY-projektia varten tilasin 14. Finlaysonilta 2 kpl musta-valkoisia muumiaiheisia pussilakanoita. Siitä lisää myöhemmin.

Myös muutama sisustushankinta tuli tehtyä joiden kuvia en lisännyt kollaasiin, nimittäin Tigerista pieni maljakko ja lasipurkki, jotka näkyivätkin jo Instagramin puolella ja Tori.fistä löytämäni kampauspöytä ja 4 kpl pinnatuoleja. Niin ja elämäni ensimmäinen viherkasvi, huonekuusi Plantagenista. 

Huhh, kun hurjan määrän olen tavaraa kantanut sisään tuosta ovesta. Onnekseni sitä on myös kannettu paljon ulos nimittäin olen myynyt ja antanut ilmaiseksi pois ennätysmäärän tavaraa. 🙂 Laskisin nopeasti että myymilläni tavaroilla olen pystynyt kustantamaan kaikki kuukauden hankinnat, joten ihan ei ole makaroonia tarvinnut tässä kuussa syödä.
Listaan kuuluu lisäksi myös jo aikaisemmin mainitsemani sohva, jonka tilasin Vepsäläiseltä marraskuun alussa, mutta en halua vielä paljastaa mihin sohvaan päädyimme, joten jätän sen nyt tästä pois. Muutenkin sohvan osamaksu starttaa vasta kun saamme sohvan eli ensi vuoden puolella. Kyllä, ostin sohvamme osamaksulla. 🙂
omat_vaatteet.png
Vaatehankintoja onkin sitten tehty hieman maltillisemmin, olen siirtänyt vaatehamstraamiseni huonekaluihin ja sisustamiseen. Itselleni tilasin siis River Islandista 1. shortsi-hameen, 2. kroppi-t-paidan, 3. mekon ja 4. ensimmäisen midipituisen hameen. Ja tuo mekkohankintahan meni ihan pieleen, joten mekko on edelleen myynnissä eteenpäin. Lindexistä ostin jo pitkään haaveilemani 5. pitkän neuletakin.
eliksen_vaatteet.png
River Islandista tuli ostettua myös Elikselle vaatteita ja mukaan lähti 1. collegehousut, 2. 2 kpl paitoja, 3. 3 kpl collegepaitoja, 4. vaatesetti, 5. t-paita ja 6. kauluspaita. Heräteostoksena lähti myös ihana viiksillä varustettu 7. apinapehmolelu. 8. Popin yökkäri tuli ostettua joulukorttikuvauksia varten. Ja jottei isäntä olisi jäänyt täysin ilman mitään, niin ostin myös hänelle heräteostoksena 9. Jack & Jonesista hupparin.
Kosmetiikkapuoli ei ole kasvanut muuten kuin läjällisellä Madaran luonnonkosmetiikkaa, kun heillä oli kaikki yhden päivän ajan -40%. Vielä en ole yhtäkään purnukkaa avannut, koska ajattelin odottaa muuttoamme uuteen kotiin, jolloin roskiin lentää kasallinen iänikuisia voidepurkkeja ja pesuaineita näiden Madaran kauniiden purkkien tieltä. 🙂

Vielä pienenä yhteenvetona, tulihan tuota tavaraa todellakin hankittua, enemmän tai vähemmän tarpeellistakin. Elikselle en ole kuitenkaan ostanut vaatteita laisinkaan kesän jälkeen ja sisustusrintamallakin ostokset painottui pieniin ja edullisiin somisteisiin sekä uusiin valaisimiin korvaamaan vanhat.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *