Vähän erilainen joulukorttikuvaus

04122014-1.jpg

04122014-2.jpg

04122014-3.jpg

04122014-4.jpg
Vastapainoksi omille epäonnistuneille joulukorttikuvauksille Eliksen kanssa, sain kunnian kuvata hyvän ystäväni puolen vuoden ikäistä tyttövauvaa hänen joulukorttejaan varten ja pienistä alkuvaikeuksista huolimatta lopputulos miellytti molempia. 🙂
Ensinnäkin meidän asunto on aivan liian pieni kuvausstudion pystyttämiseen ja olinkin lopulta meidän ruokapöydän alla räpsimässä kuvia. Myös tämä juuri alkanut kaamos tuo omat haasteensa kuvauksiin.
Pieni vauva sen sijaan toi hieman helpotusta muuten vaikeisiin kuvausolosuhteisiin. Edelliset joulukorttikuvaukset näissä samoissa rekvisiitoissa suoritettiin ylivilkkaan taaperon kanssa ja nyt taas rauhallisen vauvan kanssa, jonka ainoat liikkeet on selältä vatsalleen, helppoa! 😉 Ehdimme jopa vaihtelemaan vaatteita tälle valloittavalle tädin muruselle. Voiko sanoa tädin muru vaikka ei olekaan lapsen kummi? Noh, sanon silti. 🙂
Mutta kuvat puhukoot puolestaan, mitäs tykkäätte?
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *