Pääsiäisterveiset!

30032015-1.jpg

30032015-4.jpg

Halusin tulla toivottaa teille munarikasta pääsiäistä! Meillä ei pääsiäistä vietetä sen kummemmin, ollaan vain ihan kotosalla ja nautitaan yhteisestä ajasta perheen kesken, sitä kun ei meidän arjessa paljoa ole.

Huomenna olemme menossa kyllä GreenStreetin järjestämään raakasuklaa workshopiin mieheni kanssa, kun ostin meille joululahjaksi sinne lahjakortit. Olen odottanut tuota workshopia kuin kuuta nousevaa, ihana saada uusia tuulia raakasuklaan tekoon! Eli meillä siis suklaamunien sijaan päästään nauttimaan sitäkin herkullisemmista raakasuklaaherkuista. 🙂

Teen varmaan pienen jutun blogiin sitten tuosta ja kun omat kokeilut sen sallii, niin jaan varmaan jotain raakasuklaareseptejä teillekin. Ja se videopostaus on edelleen tuolla takaraivossa, monet ovat valitelleet raakasuklaan teon olevan varmasti kovin vaivalloista, joten tuolla videolla voisin demota ettei se kyllä ole!

Siispä pääsiäisen viettoon!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *