Leppoisaa pääsiäissunnuntaita!

raakasuklaa-2.jpg

Eilen olimme siis miehen kanssa GreenStreetin järjestämässä workshopissa ja se olikin mielenkiintoinen ja sain paljon uutta tietoa koskien raakasuklaassa käytettyjä raaka-aineita ja niiden terveydellisiä vaikutuksia. Myös raakasuklaan valmistukseen liittyen sain uutta informaatiota ja nyt innolla lähdenkin kokeilemaan itse erilaisia reseptejä.

leivokset-5.jpg

leivokset-6.jpg

Eilen jätin myös perheen miehet kotiin aamupäiväksi ja menin auttamaan äitiäni pääsiäisaiheisten cupcakesien teossa ja ajatukseni kondiittorialan opiskeluista saivat kyllä lisävahvistusta, sen verran oli kivaa. Olimme jo keskiviikkona käyneet äitini kanssa Confetissa ostamassa pahvisia paistovuokia, pursotuspäitä, pastaväriä, glitteriä ja nonparelleja. Nautin jo vuosi sitten kun sain koristella Eliksen Paavo Pesusieni aiheista synttärikakkua ja nyt etsin malttamattomana ideoita 2-vuotissynttärikakkuun, jotka nekin on jo kahden viikon päästä enkä ole edes kutsuja tehnyt. Olen myös jo usean vuoden ajan tehnyt kaikkiin perhejuhliin voileipäkakut ja keväällä olisi taas tiedossa yhdet juhlat.

Tänään sitten iltapäivällä menemme vanhemmilleni kahville syömään noita ihanan värisiä cupcakeseja ja illalla vielä aivan viimeisten tavaroiden haku vanhalta asunnolta! Onneksi huomenna on vielä vapaapäivä. <3

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *