Epäonnistunut tilaus ja ihanat pellavalakanat

kello-5.jpg

Meillä ei ole uudessa kodissa missään seinäkelloa, sillä edellisen asunnon ainoa seinäkello oli tarralla kiinni liesituulettimessa, eikä sitä oikein passaa täällä laittaa minnekään. Ja se on pieni kun mikä. Olen jo muutamalta vieraalta ehtinyt saamaan noottia seinältä uupuvasta kellosta, ei ihmekään kun ovat viihtyneet meillä normaalia myöhempään. 😉

kello-1.jpg

kello-2.jpg

kello-4.jpg

Tiesin minkä tyylisen kellon meille halusin, mutta en tiennyt mistä sellaisen löydän. Summan mutikassa googlettelin kaikennäköisiä vähäeleisiä, valkoisia seinäkelloja ja lopulta bongasinkin upean keraamisen Kählerin Ora -seinäkellon, jossa numerot ovat kohokuviona tuossa isossa keraamisessa laatassa. Sen enempää hintaa miettimättä laitoin kellon tilaukseen ja ennen pyhiä hain sen postista. Malttamattomana avasin sen samantien ja etsin siihen patterin. Kunnes jouduin pettymään suuresti, nimittäin se oli rikki. Minuuttiviisari vain pyöri vallattomasti eikä asettunut kohdilleen. Palautukseenhan se lähtee enkä uskalla enää uutta tilata, vaan täytyy käydä ihan kivijalkamyymälästä ostamassa meille toimiva kello. Myös seinäkellon väri oli iso pettymys, nimittäin kaikissa markkinointikuvissa kello on vitivalkoinen, mutta todellisuudessa se oli vähän kermaisen sävyinen (mikä ei paista edes näistä omista kuvistani, jotka ehdin kellosta räpsäisemään).

finlayson-7.jpg

finlayson-2.jpg

finlayson-5.jpg

Toivuin tuosta pettymyksestä kuitenkin nopeasti, nimittäin hain postista samalla toisenkin tilaukseni, Finlaysonin ihanat harmaat pellavalakanat. Meillä on ennestään yhdet Annon pellavalakanat ja halusin vaihtelun vuoksi tilata Finlaysonin, niitä kun on kehuttu jonkin verran ja sattuivat juuri olemaan tarjouksessa. Niiden sävy on todella kaunis, ehdottomasti kauniimpi kuin Annon pellavalakanoiden harmaa sävy ja materiaalikin tuntuu laadukkaammalta, vaikka hinta näissä on jotakuinkin sama. Vielä en päässyt kokeilemaan Finlaysonin pellavalakanoita in action, koska ehdin juuri vaihtamaan puhtaat lakanat ennen kuin nämä saapuivat. Nämä pussilakanat saapuivat postista kuitenkin kreivin aikaan, koska heitin meidän kaikki muut vuodevaatteet pois. Haluaisin kovasti vielä tilata kolmannet pellavapussilakanat kaappiin ja testata H&M Homen vastaavia, kenties seuraavasta palkasta sitten. 🙂

Onko teillä kokemusta pellavapussilakanoista ja minkä merkkiset on olleet parhaat? Meillä on käytössä tuo parivuoteen peitto, joten se on hieman rajoittava tekijä, koska kaikki merkit eivät valmista parivuoteeseen pussilakanoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *