Taas yksi smoothieresepti

smoothie-1.jpg
Olen sitä mieltä ettei smoothiereseptejä voi koskaan olla liikaa. Blogit ovat niitä pullollaan ja hyvä niin, löytyy jokaiselle varmasti jotain.
Mehulingon hankinnan myötä olen saanut kasvatettua omaa makuaistiani tai ainakin lisättyä kelpuuttamiini raaka-aineisiin lisää vihreitä. Ne kun saa kivasti piilotettua smoothieen ja mehuihin, jos ei niistä muuten välitä. Varsinkin pinaatti ja lehtikaali.
Voin rehellisesti sanoa, että meillä on muutosta saakka lojunut mehulinko käyttämättömänä lattialla eikä blenderikään ole kovinkaan suuren kulutuksen alle joutunut. Tänään huomasin pöydällä olleen ananaksen alkavan näyttää parhaat päivänsä nähneeltä ja päätin äkkiä tehdä siitä smoothien itselleni ja Elikselle. Summanmutikassa latasin ensin mehulinkoon meiltä löytyviä hedelmiä ja kasviksia ja sitten vielä blenderin kautta enkä voinut uskoa miten hyvää siitä tulikaan. Pahin pelkoni oli överiksi mennyt sekamelska, mutta päinvastoin. Tähän hieman kirpsakkaan makuun sopivaan smoothieen tarvitset siis
Mehulingon kautta
2 Granny Smith omenaa
1 kokonainen ananas
n. 3-4 lehtikaalen lehteä
1 sitruuna
Ja lopuksi blenderiin
1 avokado
Kourallinen pakastemustikoita
Kourallinen vadelmia
Jos siis vielä epäilet lehtikaalin tai pinaatin soveltuvuutta smoothieen, niin kokeile tätä! Kelpaa aikuisille ja lapsille!
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *