DIY Nahkavetimet

nahkavedin-6.jpg

Tämä postaus alkaa taas samoilla saatesanoilla kun moni muukin, löysin aikoinaan jostain ruotsalaisesta sisustusblogista upeat nahkalenkkivetimet keittiön kaapistoista ja himoitsin samanlaisia meille kotiin. En tosin tiennyt mihin sellaiset laittaisin, mutta kun meidän vanhan peilipöydän ostin, tiesin heti että siihen tulee sellaiset.

Googlen avulla löysin erään ruotsalaisen verkkokaupan, joka niitä myi mutta hinnat olivat aivan pimeitä. Sitten ajattelin, että voisin tehdä ne itse, koska toteutus ei todellakaan ole vaikeimmasta päästä. Nahan löytäminen taas oli. Ainakin jos ei halunnut maksaa siitä maltaita vain pientä palaa varten.

Sittenpäs näin Styleroomissa toisen käyttäjän lataamat kuvat, kuinka hän oli tehnyt vanhasta nahkavyöstä vetimet keittiöönsä ja koin sellaisen ”no niimpä tietenkin” fiiliksen. Ei muuta kun H&M:n verkkosivut auki ja selailemaan heidän nahkavyövalikoimaa ja sieltä löysin samantien vain 4,99 euroa maksavan ihanan puuterinroosan sävyisen ohuen nahkavyön. Seuraavana päivänä kävin ostamassa sen L koossa, niin sain riittävästi pituutta. Vielä piti metsästää nahan rei’itin, mutta sekin löytyi Clas Ohlsonista (tietenkin) hintaan 7,99 euroa ja samalla kauppareissulla nappasin paketilliset uraruuveja ja muttereita.

Mittasin nahasta sopivan kokoisen pätkän, leikkasin, rei’itin ja iskin ruuveilla kiinni. Tadaa! Upeat uudet vetimet ja mamma on tyytyväinen. 🙂

nahkavedin-1.jpg

nahkavedin-2.jpg

nahkavedin-3.jpg

nahkavedin-4.jpg

nahkavedin-5.jpg

Projektista tuli ihan himo vaihtaa keittiöönkin kaikkiin oviin tuollaiset lenkkivetimet yläkaappeihin ja pitkittäissuunnassa olevat vetimet alakaappeihin. Mitäs sanotte?

Nappaan kuvat vetimistä kiinnitettyinä kun tuo aurinko seuraavan kerran jaksaisi paistaa, joten sitä odotellessa. 😉

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

2 kommenttia “DIY Nahkavetimet

    1. Mahtavaa! 🙂 Tämä on kyllä edullinen ratkaisu ja hyvännäköinenkin vielä… Ja koska nahkavöitä myydään missä leveydessä ja värissä tahansa, niin valinnanvaraakin riittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *