Vaputon vappu

miomao-2.jpg
Yllä oleva kuva tiivistää hyvin omat mietteet tästä vapusta. Olen koko viikonlopun nähnyt ihania vappupostauksia, kaikilla on ollut niin mielettömät puitteet vapun viettoon. Meillä vappu ei näkynyt kyllä oikeastaan mitenkään. Ei ollut vappupalloa. Ei naamiaisia. Ei laitettu lakkia päähän. Ei puhallettu serpentiiniä. Ei maisteltu tippaleipiä eikä juotu simaa. Eikä menty Stadiin!
Okei, Elis sai päiväkodista hienon vappupallon, joka sanoi puff jo tunnin sisällä Eliksen juostessa se kädessä ympäri asuntoa. Vappuaattona menimme illalla naapureille syömään aivan mahtavia pihvejä ja uunikasviksia ja nauttimaan lasilliset kuohuvaa. Ja valmistinhan sinne äitini kanssa ihania munkkeja, slurps.
miomao-9.jpg

miomao-11.jpg

miomao-13.jpg

miomao-15.jpg

miomao-17.jpg

miomao-22.jpg
Vappupäivänä olimme omalla pihalla leikkimässä aamupäivällä ja iltapäivällä kävimme siskoni luona grillaamassa makkaroita ja vaahtokarkkeja. Elis pääsi siinä samalla trampoliinia kokeilemaan. Kylmä ilma pakotti kuitenkin pian kotiin vetämään villasukat jalkaan. 
Eliksen kummisetä tuli leikittämään ja katsomaan Suomen peliä ja minä karkasin naapurin kanssa kävelylle. Eilinen meni töissä ja vesisadetta ihmetellessä. Kävimme myös ihastelemassa viikko sitten maailmaan putkahtanutta kummipoikaani. Oliko Eliskin tosiaan niin pieni syntyessään? Hyvä kun syliin uskalsin ottaa, mutta voi miten kaunis vauvantuoksuinen tuhisija se olikaan. <3 
miomao-18.jpg
miomao-23.jpg
miomao-24.jpg
Tänään sitten se aurinko tulla tupsahti ja kävin heti aamusta äitini kanssa Plantagenissa ja rupesin laittamaan pihaa kuntoon. Ystäväni tuli lapsensa ja siskonsa kanssa meille grillaamaan ja ruoan jälkeen sitten tein vähän pihatöitä.

Siinäpä se meidän vappuviikonloppu tiivistettynä, mitenkäs teillä vappua vietettiin? 🙂
miomao-8.jpg
miomao-1.jpg

miomao-7.jpg
Tilasin Elikselle hetken mielijohteesta tuon MioMao Clothingin välikausihaalarin ja vaikka se on kallein vaateostos Elikselle, on se joka pennin väärti. Voiko enää söpömpää olla? Ja tuo tupsu hupun päässä, ihana! Tosin jännityksellä odotan milloin se leikkien lomassa sieltä irtoaa. Valkoinen väri haalarissa ei ole ihan vitivalkoinen, mutta sen huomaa oikeastaan vain sisällä, joten eipä tuolla väliä. 🙂 Joko te olette ehtineet kuolata tuon haalarin perään?
Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *