Pieni pala Khao Lakia (ja arvonta)

caseapp-9.jpg

Sain yhteistyön myötä tilata iPadille kuoret Caseappin sivuilta ja samaan syssyyn päätin tilata kuoret myös Samsung S5 puhelimeen ja Macbook Airille tarrakuoret.

Olin etukäteen suunnitellut tilaavani kaikille samanlaiset kuoret ja halusin niiden olevan jostain omasta kuvasta, mutta nähdessäni Caseappin valmiin valikoiman, muuttui mieli nopeasti. Päädyinkin tilaamaan kaikille vähän jotain erilaista ja hyvä niin.

Puhelin sai ylleen upeat mustat marmorikuoret, läppäri verhoutui tyttömäisen pinkkiin bling blingiin ja iPad sai pienen palan Khao Lakia omasta reissukuvasta. Jokainen kuori vaikuttaa tähän mennessä laadukkaalta ja istui laitteisiin kuin nakutettu. Puhelimen kuoren materiaaliksi valitsin mattapinnan ja iPadille kiiltävän. Läppärin tarrakuorikin oli helppo laittaa paikoilleen ilman ikäviä ilmakuplia.

caseapp-2.jpg

caseapp-7.jpg

caseapp-1.jpg

caseapp-17.jpg

caseapp-14.jpg

Ainoa moka mikä sattui ja sekin omasta hölmöydestä, tilasin läppärille kokoa liian suuren tarrakuoren muistaen sen olevan 13 tuumainen, kun se olikin vain 11 tuumainen. Tarra oli kuitenkin onneksi helppo leikata sivuilta oikeankokoiseksi sen jälkeen kun olin sen ensin omenan kuvan mukaisesti liimannut paikoilleen.

Mitä erikoisimmat iPhone kuoret ovat vallanneet lähes kaikki kaupat ja kadehtien aina niitä katselen, toivoen yhtä laajan valikoiman löytyvän myös muille puhelinmerkeille. Mutta turhaan. Olinkin todella mielissäni kun löysin Caseappin valikoimasta myös Samsungin mallit. Aikaisempi kuori oli tavallinen tylsä valkoinen, koska valikoima on todellakin aivan surkea muille puhelinmerkeille.

Saankin nyt ilahduttaa myös yhtä teistä lukijoista uusilla personoiduilla kuorilla. Kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi osallistut arvontaan, jossa voit voittaa yhdet vapaavalintaiset kuoret Caseappin sivuilta. Voit tuplata voittomahdollisuutesi olemalla blogin seuraajana joko Bloggerissa, Facebookissa, Bloglovinissa tai Instagramissa. Muistathan kommentin yhteydessä ilmoittaa tästä. Seuraamislinkit löytyvät blogin oikeasta reunasta ja aikaa osallistua on viikon päästä lauantaihin 12.9.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *