Uutta olohuoneessa

string-olohuoneessa-26.jpg

Vuorossa kuvia String hyllyjärjestelmästä sen uudessa, arvoisessaan paikassa olohuoneessa, nyt kun Eliksen huoneeseen tämän tilalle väsätty hyllyjärjestelmä on esitelty täällä. Tykkään siitä kovasti olohuoneessa, en voi lakata ihailemasta sitä (kun se vielä on tyhjillään ja jopa näyttää hyvältä;).

Syksyn aikana olisi vielä tavoitteena hankkia siihen kaappimoduuli tuohon alas, muuten se saa pysyä tuollaisenaan. Pöytämoduuli on edelleen myynnissä tai sitten jemmaan sen kaappiin, jos joskus tuo hyllyjärjestelmä sattuisi meidän kodissa lisääntymään vielä.

Pelkäsin tilan käyvän aluksi liian ahtaaksi, mutta ei suinkaan. Tuo kulma on kuin tarkoitettu sille. Ikean nojatuoli väistyi pois sen tieltä, joka on nyt enemmän tai vähemmän tien tukkeena tuossa takapihan oven edessä, mutta toistaiseksi sekään ei ole häirinnyt. Itseasiassa se toimii tällä hetkellä ulkovaatteiden naulakkona. Hah hah. Millonhan oppisimme kulkemaan sisälle etuoven kautta.

String hyllyjärjestelmän kaveriksi pääsi myös tuo Ikean nipistinkohdevalaisin, jonka ostin elokuussa vailla paikkaa sille. Noh, nyt sekin ongelma ratkesi ja sopii mainiosti tuohon. Mitäs tykkäätte?

string-olohuoneessa-5.jpg

string-olohuoneessa-10.jpg

string-olohuoneessa-23.jpg

string-olohuoneessa-2.jpg

string-olohuoneessa-21.jpg

string-olohuoneessa-24.jpg

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *