Ihana kesäpäivä

uima-allas

Viikonloppuna saatiin ensimmäiset tuntumat ihaniin kesäpäiviin, kun lämpötila hipoi meidän takapihalla jo sellaisia lukemia, että ajoimme heti aamupäivästä Eliksen kanssa ostamaan uutta uima-allasta. Annoin Elikselle vapaat kädet valita uima-altaan, koska Toys R Usissa oli kaikki altaat -25 % ja satuin olemaan erinomaisen hyvällä tuulella. 🙂

Uima-allas oli lopulta niin kova hitti, että siellä peuhasi naapurinkin lapset ja myöhemmin kutsuin ystäväni lapsensa kanssa kylään ja grillailemaan pizzaa. Jep, pizzaa… Ostimme muutama kesä sitten grilliimme Weberin pizzakiven ja se on ollut kyllä ihan huippu! Lempipizzani on tylsä kinkku-ananas, mutta grillissä valmistettu tuoreella ananaksella täytetty pizza on kaukana tylsästä! Tällä kertaa ei siis tyydytty yhtään vähempään, niin pizzan kuin uima-altaankin suhteen.

Tuosta uima-altaasta vielä, siis se on jokaisen vanhemman pelastus! Joku neropatti on kyllä ajatellut ihan kaikkea, se ei jätä ketään kylmäksi. Siitä löytyy integroituna liukumäki, vesiputous, vesisuihku suoraan palmusta ja pallon heittokori, eli siis tuo krokotiilin suu ja mukana tuli vielä 6 palloakin. Hintaa uima-altaalle jäi alle 45 euroa alennuksella ja äitikin mahtui sinne pötköttämään kun oikein hiki iski.

uima-allas-10

uima-allas-15

uima-allas-13

uima-allas-11

uima-allas-14

Comments are closed.