Luonnonmukainen hampaiden valkaisu

hammastahna-7

Kävin vasta ennen joulua valkaisemassa hampaani samalla kun toinen etuhampaani korjattiin, mutta tuntuu kuin hampaat olisi jo kellastuneet takaisin. Tai sitten nälkä kasvaa syödessään ja haluan entistäkin vaaleammat hampaat. Oli miten oli, olen tutkinut erilaisia hampaiden valkaisuun olevia kotikonsteja. Harkitsin hampaidenvalkiausliuskojen tilaamista, mutta sitten muistin nähneeni mainoksia tästä ihmeellisestä mustasta hammastahnasta, jonka juju on aktiivihiilessä.

Aktiivihiili imee itseensä lääkehiilen tavoin epäpuhtauksia ja pitäisi näin siis poistaa lika ja värjäytymät. Warpaintilta löytyy myös aktiivihiilijauhetta, joka saattaa olla monelle tutumpi tuote, mutta sen kanssa pitäisi ensin pestä hampaat tavallisella hammastahnalla ja vasta sitten jauheella, joten kiinnostuin itse enemmän tästä aktiivihiiltä sisältävästä hammastahnasta.

Kohta tulee viikko täyteen tämän Curaproxin Black is White hammastahnan kanssa ja tuntuu kyllä, että hampaat olisivat aavistuksen vaalentuneet. Hintaa tällä on kyllä ihan törkyisesti, joten voi olla että jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi tuubiksi. Tätä myy mm. apteekit ja Sokos.

Oletteko te kokeilleet jotain kotikonstia hampaiden valkaisuun ja millaisia tuloksia olette saaneet?

Comments are closed.