Lastenhuone juuri nyt

Nonni, se olisi sitten esittelyvuorossa Eliksen huone lattiaremontin jälkeen. Hups, mitäs siellä on tapahtunut? Eliksen sängyt (huomatkaa monikko) on kadonneet sieltä. Jep, sain jonkun mielenhäiriön ja päähänpinttymän, että Eliksen on aivan pakko saada sellainen talorunkosänky, sellainen mikä varmaan kohta kaikilla on. Vai olenko jo siinäkin jäljessä?

Vaikka AVARoomin parvisängyn hankkimisesta ei taida olla vielä vuottakaan, niin myönnän sen olleen virhehankinta. Itse sängyssä ei ollut mitään vikaa, mutta vaikka kuinka mittailin ja mallailin etukäteen että sen pitäisi olla sopivankokoinen huoneeseen ja muistelin itsellänikin olleen juuri tuossa samaisessa huoneessa täysimittainen sänky ala-asteikäisenä, niin eihän se nyt ollut sinne sopiva sitten ollenkaan. Ensinnäkin vaatehuoneen ovi hakkasi sängyn laitaan joka kerta kun oven avasi, puhumattakaan kun ja jos Elis kavereineen siellä innostui ovea availemaan ja leikkimään piilosta vaatehuoneessa. Sen lisäksi se kutisti huoneen entisestään ja se näytti pieneltä komerolta, ainakin näin itse sen näin.

Mutta tosiaan, nyt huoneessa on menty jo toista kuukautta ilman sänkyjä ollenkaan. Myin nimittäin sekä AVARoomin parvisängyn että Muuramen Jolla-sängyn. Uuden sängyn runkomateriaalit on jo ostettu, puutavara sahattu mittaan, mutta vielä kun saisi aikaiseksi sen rakentaa. En ole jaksanut pitää asian kanssa kiirettä, koska Elis ei ole yli vuoteen nukkunut omassa huoneessa, vaan uskollisesti äidin vieressä. Vaikka olen aina ollut niin sanottu mies talossa ja tarttunut poraan ja ruuvinvääntimeen rohkeasti, niin jostain syystä kynnys on ollut niin iso, että odotan vain jonkun prinssin saapumista työkalut valmiina toimeen.

Aikaisempia kuvia Eliksen huoneesta näet Uusia kuvia lastenhuoneesta ja Esittelyssä päivittynyt lastenhuone -postauksista.