Kun suodatinpussitelineenkin pitää sopia sisustukseen

Viime keväänä kun lattiaremontin yhteydessä jääkaapin paikka siirrettiin, siirtyi myös jääkaapin paikalta tuo vanha puinen avohylly vanhalle jääkaapin paikalle. Samalla siirsin kahvinkeittimen siihen, tuo hylly toimii nyt vähän niinkuin omana pienenä kahvinkeittopisteenä. Alemmalta hyllyltä löytyy nimittäin Nespresson kapselikone ja siihen kapselit.

Kahvinkeittimen paikan siirryttyä keittiön tasolta tuohon, nostin myös kaapista kahvit ja suodatinpussit keittimen viereen esille. K-Raudasta löysin jo aikoja sitten tuon söpön mintunvihreän peltipurkin kahville, mutta suodatinpusseille oli suorastaan tuskaista löytää nättiä telinettä. Olin jo suunnittelemassa erilaisia DIY ratkaisuja, kunnes silmiini pomppasi tämä HILE Designin Sola suodatinpussiteline.

En epäröinyt hetkeäkään sen tilaamista, vaikka hinta hirvittikin. On harmi, että usein juuri nämä käytännöllisimmät tavarat jäävät ilman tyylikästä designia. Samoin jouduin nimittäin aikoinaan etsiä pitkään silmää miellyttävää talouspaperitelinettä, sehän on keskipisteenä ruokapöydässä.