Neljän seinän sisällä

Meidän viikonloppu meni sitten ihan vaan kotona, sillä Elikselle nousi perjantai-iltana kuume ja lauantaiaamuna hän valitti että suuhun sattuu eikä pystynyt syömään eikä juomaan. Kurkkasin iltapäivällä suuhun ja se oli aivan rakkuloilla. Enterorokkohan se siellä sitten, tai niin ainakin oletan. Lääkäriin emme kuitenkaan lähteneet, sillä ilmeisesti siihen ei auta kun vain aika ja särkylääke, jos menee niin kipeäksi.

Kunnon löhöviikonloppua ollaan vietetty kahdestaan, ollaan leivottu kakkupohjia yhdessä pakkaseen, pelattu Lego Ninjago peliä iPadilla (jäin muuten siihen ihan koukkuun), lämmitetty saunaa ja hassuteltu.

Aina kun näitä lastentauteja on liikkeellä, kuten rokot ja täit, niin mieleni tekee temppujaan ja alan kuvitella ja kutisemaan. Päätinkin siis lämmittää eilen saunan ja tehdä kunnon kokovartalokuorinnan. Rakastan läträtä kaikillla ihanilla ihonhoitotuotteilla ja kaappini pursuaakin erilaisia kuorintavoiteita ja kasvonaamioita. Niistä saa aina sellaista hetkellistä luksusta arkeen, kun voi laittaa lempimusiikkia soimaan, sytyttää kynttilät, antaa ihanien tuoksujen vallata hajuaistin ja vain rauhoittua ja olla tekemättä mitään.

Tänään Elis oli jo taas ihan normaali ja pystyi taas syömään ja juomaan, joten epäselväksi nyt jäi mikä häntä oikein viikonloppuna vaivasi. Tänään kävimme katsomassa Lego Ninjago elokuvan ja äsken tulin juuri pitkältä kävelylenkiltä Eliksen ollessa sen aikaa vanhemmillani hoidossa.

Toivottavasti teidänkin viikonloppuun on mahtunut mukavaa puuhastelua, oli se sitten rentoilua kotona tai jotain muuta. 🙂