Geelilakkaukset – arjen helpotus

Katsokaa nyt noita ihania hempeän roosan sävyisiä kynsiäni, eikö olekin upeat? Kyllästyin siihen, kun edellisenä iltana lakkaan kynnet, niin jo seuraavana päivänä ne on ihan hirveän näköiset. Peilikaappini hyllyt pursuaa erilaisia kynsilakan pikakuivattajia ja laadultaan erilaisia kynsilakkoja, mutta vielä en ole löytänyt ratkaisua siihen, että kynsilakka näyttäisi edes yhden kokonaisen päivän ajan nätiltä. Toinen ongelmani on herkästi katkeilevat kynnet, johon ei tunnu löytyvän pelastusta mistään pillereistä tai kynnenkovettajista.

Niinpä päätin kokeilla geelilakkauksia, koska niiden sanotaan kestävän hyvänä jopa kolme viikkoa ja lisäksi ne suojaavat omaa kynttä ja toivottavasti kynteni eivät enää katkeile niin herkästi. Geelilakkaushan on vanha juttu, mutta jotenkin itse en ole ikinä ajatellut miten paljon iloa siitä oikeasti olisi. Geelilakka levitetään niin kuin tavallinen kynsilakka, mutta se kovetetaan joko LED- tai UV-uunissa. Geelilakalla ei missään nimessä voi rakentaa kynttä kuten akryylillä, joten ei pidä luulla että kyse olisi rakennekynsistä.

Omat geelilakkaukseni tehtiin Studio Vassilla ja heillä on koko marraskuun ajan tarjous geelilakkauksista 40 euroa, kun normaalihinta näille on 50 euroa. Suosittelen siis ihmeessä kokeilemaan geelilakkauksia, jos vaivanasi on myös herkästi katkeilevat kynnet sekä nopeati kuluvat kynsilakat. 🙂 Ajan pääset varaamaan täältä (click!).

Omasta kokemuksesta voin myös mainita, että geelilakkojen päälle voi laittaa omia kynsilakkoja, jos haluaa vaihtelua sävyyn ennen seuraavaa aikaa. Kynsilakat pysyvät paljon paremmin geelilakkauksen päällä kuin oman kynnen päällä eli hyötyjä on geelilakkauksella useampi. En tiedä suositteleeko ammattilaiset niiden päälle lakkaamista, mutta minähän teen aina niin kuin itse haluan. 😉