Lisää säilytystilaa kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneremonttimme valmistui jo melkein kaksi vuotta sitten ja jäi jo silloin viimeisiä silauksia vaille valmiiksi. Olin ajatellut pitkään laittaa jotkut hyllyt seinälle peilin viereen saadakseni lisäsäilytystilaa, mutta en vain löytänyt sopivankokoisia ja kivannäköisiä hyllyjä, ja jos löysin, en raaskinutkaan porata seinään reikiä. Kosteissa tiloissa kun tuo reikien poraaminen seiniin on vähän isompi juttu jos ei sitten tykkääkään.

No nyt kaksi vuotta myöhemmin ihastuin täysin Ikean uutuuteen, täyspuiseen Vilto-hyllyyn ja vaikka hieman epäilin sen tekevän kapean kylpyhuoneen entistä ahtaamman oloiseksi, niin sain huokaista helpotuksesta. Se nimittäin sopii sinne ihan mainiosti ja vihdoin sain sitä lisäsäilytystilaa. Aikaisemmin kun tasot on notkunut kaikenlaisesta roinasta säilytystilan puutteessa, olen saanut vihdoin sen siistiksi ja se on myös pysynyt siistinä.

Tämä ihanuus kun seisoo omilla jaloillaan, niin ei tarvinnut niitä seiniäkään alkaa porailemaan. Sama porauskammo toistuu edelleen myös suihkupullotelineiden ja pyyhekoukkujen hankinnassa. Pyyhkeet ja kylpytakit roikkuvat edelleen oven päällä olevassa naulakossa ja suihkupullot Jyskin muovisissa säilytyslokeroissa, jotka olen kiinnittänyt suihkuihin.

Mitäs mieltä olette tästä Vilto-hyllystä, eikö sovi aika kivasti meidän kylpyhuoneseen? 🙂