Tämä puuttuu Suomesta: Søstrene Grene

Ihanaa alkanutta viikkoa! Nyt on pakko nostaa esille aivan ihana sisustuskauppa, nimittäin tanskalainen Søstrene Grene. Törmäsin siihen noin vuosi sitten Instagramissa ja olen seurannut siitä saakka. Kumpa tämä saataisiin pian myös Suomeen, sillä tällä hetkellä näitä voi vain tyytyä ihailemaan näitä kuvia ja haaveilemaan.

Søstrene Grene on kahden sisaruksen luomus ja se tarjoaa iloa ja kauneutta arkeen. Sisustustuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu paljon muutakin, kuten mm. keittiötarvikkeita, askartelu- ja paketointituotteita, lasten leluja jne. Kaikki yhtä kaunista ja ihanaa.

Viimeisimpänä ihastuin näihin tämän kevään uutuustuotteisiin, upeisiin maljakoihin jotka näkyvät jo tuossa ensimmäisessä kuvassa. Søstrene Grene ihastuttaa muotoilullaan, värimaailmallaan ja edullisilla hinnoillaan. Alan haaveilla viikonloppureissua Kööpenhaminaan, jotta voisin kuljettaa näitä ihanuuksia omaan kotiini.

Lainasin tähän kuvat suoraan heidän uusimmasta sekä menneistä kuvastoista, nämä on niin ihanasti stailattukin että voi että!

Onko tämä merkki teille entuudestaan tuttu ja innostutteko näistä kuvista ja tuotteista yhtä paljon kun minä?