hakola_lazy-10.jpg

Kuten arvata saattaa, on meillä kotona tiedossa nyt suuria muutoksia. Toistaiseksi jään Eliksen kanssa asumaan nykyiseen kotiimme ja katsomme sitten ensi keväänä onko tarvetta vaihtaa pienempään asuntoon. Huonekaluja olemme joutuneet jakamaan nyt kahteen asuntoon ja uusia hankintoja oli taas pakko tehdä. Niinkin paljon kun rakastin meidän Hakolan Cosy-sohvaa, päätin antaa sen miehelleni hänen uuteen kotiinsa. Syy ratkaisuuni oli kuitenkin siinä, että olin rakastunut Hakolan showroomilla toukokuussa (klik) palavasti heidän uuteen sohvamalliinsa, Lazyyn. Lazy yhdisti täydellisesti kaksi lempisohvaani, Hakolan Cosyn sekä HT Collectionin Comon. Saimme myytyä käyttöullakolla olevan sohvan, joka ei olisi kokonsa puolesta mahtunut miehellenikään ja sain käytettyä siitä saadut rahat uuteen sohvaan. Tiedustelin heti Annaleenalta, saako sohvan Cosyn Stark-kankaalla ja tilaukseen lähti sitten sellainen.

Sohva saapui vihdoin viime viikolla ja voi jösses miten täydellinen se on! Cosyssa harmitti alusta saakka sen koko, olisin kaivannut siltä vähän lisää syvyyttä ja leveyttä ja tässä Lazyssä sitä kyllä on! Kyllähän tässä on tullut pohdittua omaa ostokäyttäytymistä, tämä on nimittäin jo kolmas sohva 1,5 vuoden sisällä. Tämän sohvan hankinta oli kuitenkin välttämätöntä, joten en jaksa asiaa sen enempää harmitella. Elis kun tuli kotiin, kysyi hän ensimmäisenä "Eikö isillä ole nyt sohvaa?". Naureskelin vain, että tämäpä ei olekaan sama sohva, vaikka kovin samannäköinen onkin. Sohva on kerännyt jo järjettömän määrän kehuja kaikilta meillä kylässä käyneiltä, eikä suotta.

Olen ollut todella tyytyväinen tuohon Stark-kankaaseen jo Cosy-sohvassamme ja oli ehdottoman tärkeää saada tämäkin sohva verhoiltua sillä kankaalla. Vaikka kaunis oli livenä Lazyn oma Florist-kangaskin, oli tämä Stark-kangas kuitenkin enemmän mieleeni. Mitäs tykkäätte?

Olen myös päässyt mukaan osallistumaan mieheni poikamiesboxin sisustamisessa ja stailaamisessa ja kunhan saamme sen valmiiksi, toivon voivani vilauttaa sitä teillekin. Siitä tulee nimittäin makea!

hakola_lazy-3.jpg

hakola_lazy-9.jpg

hakola_lazy-7.jpg

hakola_lazy-2.jpg

hakola_lazy.jpg

hakola_lazy-12.jpg

hakola_lazy-8.jpg