habitare2016

Vuoden odotetuin messutapahtuma on pian taas täällä, kun Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare starttaa 27. kerran. Olen itse huono messuilija ja viime vuonna olikin itselleni ensimmäinen kerta Habitaressa, mutta ei suinkaan viimeinen. Habitare järjestetään 7.-11.9. ja nyt sinulla ja ystävälläsi on mahdollisuus voittaa liput sinne. Arvon siis kahden lipun lippupaketin ja arvontaan voit osallistua joko yhdellä tai kahdella arvalla. Yhden arvan saat kommentoimalla tähän postaukseen ja kaksi arpaa saat sekä kommentoimalla tähän postaukseen että tykkäämällä Monta syytä rakastaa -blogista Facebookissa. Muistathan kommentin yhteydessä mainita kuinka monella arvalla osallistut ja jätäthän myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua!

Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 28.8. klo 23.59 saakka ja arvon voittajan heti maanantaina. Nyt ei muuta kun onnea arvontaan ja nähdään Habitaressa! ;)

Täältä voit käydä vielä katsomassa miltä Habitaressa näytti viime vuonna! (klik)

messut-28.jpg