pihlajanmarjat.jpg

Olen tänä kesänä ihastunut keräämään luonnosta kukkia maljakkoon ja niin on moni muukin. Hyvähän asia se on, kun saa ilmaiseksi kauniita kukkia kotiin. Viime viikolla ihastelimme työkaverini kanssa runsaita pihlajanmarjapuita ja hän kertoi käyttäneensä useana vuonna rapujuhlissa pihlajanmarjapuun oksia osana kattausta. En ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että pihlajanmarjapuun oksat voisivat toimia koristeina saati maljakossa ja päätin heti kotiin päästyäni hakea muutaman oksan uuteen Marimekon Ming-vaasiin. Yllätyin miten kauniisti ne sopi maljakkoon, harmittaa vain että ne lässähti todella nopeasti. Sain kuitenkin vuorokauden verran nauttia niistä.

Mitä te olette keksinyt kerätä luonnosta maljakkoon näin syksyisin?

pihlajanmarjat-4.jpg

pihlajanmarjat.jpg

pihlajanmarjat-5.jpg