hassuttelut-4.jpg

Päätin hyödyntää itsenäisyyspäivän ja vapaapäivän ottamalla Eliksestä joulukorttikuvia. Homma ei kuitenkaan alkanut kovin ruusuisesti, sillä käänsin valehtelematta nurin koko kodin löytääkseni yhden tonttulakin, onnistumatta. Pieni kiukku ja turhautuminen alkoi jo nostamaan päätään, kunnes keksin ottaa vähän hullunkurisempia kuvia käyttämällä Lidlistä ostamiani joulu- ja talviaiheisia photopropseja. Sieltä löytyikin joukosta sopivasti tonttulakki ja Elis oikein mielellään lähti mukaan hassutteluun.

Myöhemmin äitini toi meille kuitenkin oikean tonttulakin ja kävimme ottamassa ulkona ihan viralliset joulukorttikuvat, mutta tässä nyt teille nähtäväksi nämä meidän hassuttelut. :)

hassuttelut-24.jpg

hassuttelut-22.jpg

hassuttelut-12.jpg

hassuttelut-19.jpg

hassuttelut-25.jpg

hassuttelut-13.jpg