DSC_3514.jpg

Päätin viime hetkellä, että karkaammekin Eliksen kanssa jouluhärdelliä pakoon Espanjan auringon alle. Mitkään rantakelit täällä ei todellakaan ollut vastassa, mutta aurinkoa piisaa ja hyvää valohoitoa :)

Kohta lähdemmekin pienelle shoppailureissulle ahh niin ihanaan Bershkaan, Stradivariukseen, Pull&Beariin ja Primarkiin, koska mukaan ottamani vaatekerta ei ihan riitä pysymään lämpimänä.

Ainoa riesa täällä on oikeastaan tuo kylmä tuuli, jota ilman varmasti pärjäisi vähemmälläkin vaatetuksella.

Ajattelin nyt tulla vain kertomaan pikaiset terveiset, blogi pysyy varmaan tämän viikon melko hiljaisena, mutta muistakaapas käydä osallistumassa kilpailuun, jossa tosiaan arvotaan 250 euron arvoiset kotivalkaisuliuskat!

Lennämme jouluaattona kotiin, josta Elis jatkaa joulunviettoa isänsä luokse.