kaulahuivi

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Viime viikko oli itelleni aikamoinen rutistus. Töissä oli superkiire, jonka lisäksi kotonakin riitti hommaa. Olin lupautunut leipomaan yhden kakun taas, joka tuli siinä mielessä ehkä vähän huonoon saumaan, koska aloitin viime viikolla myös opiskelut. Vietin siis koulussa koko perjantain ja lauantain, jonka ohessa piti tuo kakkukin ehtiä tehdä.

Huomasin kuitenkin löytäneeni mainion terapiakeinon kaiken tämän kiireen keskellä. Päätin nimittäin lähteä mukaan Muita Ihania -blogin Tiinan yhteisneulontaan, jossa siis neulotaan ehkä maailman upein kaulahuivi (CLICK!). Olin jo aikaisemmin ihastellut Tiinan yhteisneulottuja villasukkia, mutta mukaan päätin lähteä vasta tähän kaulahuiviin. Sen verran päheä se on. Sain idean lähteä mukaan viikko sitten sunnuntaina ja heti maanantaina ajoin Menitan myymälään valitsemaan mieleiset langat. Olen hieman jäljessä hommassa, koska kuten jo alussa mainitsin, niin viime viikko oli kyllä ihan älyttömän kiireinen.

Oli jotenkin aivan super ihana aloittaa tämä uusi viikko, olo on jotenkin tosi energinen ja olen uutta tarmoa täynnä. Nuo kaksi päivää koulussa olivat aivan mielettömän upeat, voin sanoa opiskelevani vihdoinkin unelma-ammattiani. Koko aamun päässäni on soinut Mikael Gabrielin biisi Helium, jossa Miklu laulaa "Mä leijun mä leijun", koska tuntuu kuin mä leijuisin.