ikeapsmaljakot-13

Bongasin Ikean PS 2017 uutuusmaljakot, jotka ovat suunnittelija Iina Vuorivirran käsialaa. Iina Vuorivirta on itselleni tuttu Vino-peilin suunnittelijana, joka löytyy meidänkin olohuoneesta. Maljakot ihastuttivat samantien muotoilullaan ja niitä on sekä tätä harmaata että valkoista. Maljakot myydään 3 kpl settinä ja niiden suunnittelun ideana on että ne toimivat sekä yksinään että yhdistelmänä. Maljakoita voi käyttää myös tarjoiluastioina ja ne voi pinota sisäkkäin tilan säästämiseksi.

Itselläni on näistä nyt kaksi maljakkoa käytössä kukille ja kolmatta, matalinta, käytän tällä hetkellä hedelmien säilyttämisessä. Tuo ns. keskimmäinen on aivan täydellinen muotoilultaan tulppaaneille tai oikeastaan mille tahansa kukille. Ne saavat siinä harottaa kauniisti ilmavasti ja keveästi. Näistä tuli kyllä ihan lempimaljakot ja hintaa tällä setillä on tosiaan vain 24,95 euroa. Kapeasta ja korkeasta maljakosta en nyt saanut kuvia, mutta voit käydä ihastelemassa maljakoita Ikean sivuilla, täältä.

ikeapsmaljakot-2

ikeapsmaljakot

ikeapsmaljakot-10

ikeapsmaljakot-3

ikeapsmaljakot-7