pukeutumishuone-9

Kauaa ei mennyt siitä, kun jaoin inspiraatiokollaasin tulevasta pukeutumishuoneestani ja löysinkin itseni jo Ikeasta kauppalista kädessä. Mukaan Ikeasta tarttui vaaterekki, peili ja palanen vaalean roosaa moduulisohvaa. Voin sanoa olevani nykyään todella harvoin näin nopea liikkeissäni, mutta nyt jotenkin olin vain niin varma tästä combosta. Ja syystäkin, koska siis tuo pukeutumishuoneeni on kuin karkkikauppa. Puuttuu vain ne kaikki karkit kaupasta, vaaterekiltä löytyy nimittäin sellaista rytkyä vaikka yritin valita siihen parhaat palat. ;) No toisaalta, nuo kuvastavat omaa pukeutumistyyliäni. Kaikki meillä vierailleet ovat ihastelleet tuota huonetta ja itsekin pysähdyn aina eteiseen kävellessäni huokailemaan ihastuksesta.

Löysin vielä Elloksen valikoimasta aivan superihanan kattovalaisimen, joka kirjaimellisti kruunaa koko huoneen. Matto siirtyi yläkerrasta tänne ja Hayn Tray tarjotinpöytä olohuoneesta. Huone on T Ä Y D E L L I N E N! <3

pukeutumishuone-7

pukeutumishuone-13

pukeutumishuone-11

pukeutumishuone-14

pukeutumishuone

pukeutumishuone-3

pukeutumishuone-10

pukeutumishuone-2