starwarskakku-11

Kuka muistaa sen tammikuisen viikonlopun, jolloin käteni olivat koko viikonlopun taikinassa luvattuani tehdä jopa neljä syntymäpäiväkakkua. Siinä kyllä riitti hommia, mutta selviydyin! Frozen ja Late Lammas kakut esittelinkin jo täällä, mutta niiden lisäksi pääsin tekemään kaksi Star Wars kakkua. Tein kaksi lähes identtistä, toisesta jätin vain suklaavaluman lopulta pois. Toiveena 8-vuotiaalle pojalle oli siis Star Wars kakku ja olin jo pitkään himoinnut päästä kokeilla tekemään galaxiaiheista kuorrutusta, joten päätin heti tehdä näistä teemakakuista galaxikakut. Ostin erivärisiä pastavärejä ja elintarvikeglitteriä. Sulatin vielä valkosuklaata, jota roiskin vähän reunoille. Tulostin Star Warsin logon ja leikkasin siitä sabluunan, jonka avulla logo muovautui vielä kakun päälle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan näistä tuli yhdet lempikakuistani.

starwarskakku-8

starwarskakku-12

starwarskakku-13

starwarskakku-5

starwarskakku-17

starwarskakku-14

starwarskakku-20

starwarskakku-18