paivyri-10

Huhh, nyt on kyllä sellaista kultaa käsissä, nimittäin ruusukultaa. Bongasin ihan sattumalta mainoksen tästä ruusukullatusta päivyristä ja muutaman näppäilyn päästä se oli tilattu ja jäin jännityneenä odottamaan sen saapumista postista. En edes muista milloin viimeksi olisin käyttänyt perinteistä päivyriä, käytän puhelimeni kalenteria ja se on kyllä toiminut ihan mainiosti tällaisella unohtelijalla kun siihen saa muistutuksia.

Tämä päivyri on kuitenkin niin kertakaikkisen kaunis ilmestys, että on suorastaan vääryys olla käyttämättä tätä. Kalenteri alkaa kesäkuun lopusta ja kestää aina ensi vuoden elokuuhun saakka. Hintaa tällä oli postimaksuineen vain 30 euroa. Kalenteri tuli kauniisti paketoituna ihanan ruusukultaisen kortin kera, joka päätyi samantien yöpöydälleni muistuttamaan sanomallaan "Being happy never goes out of style".

Päivyri on täynnä voimalauseita ja muutama "tehtäväkin" siellä on tulevan vuoden varrelle, joita odotan malttamattona pääseväni täyttämään. Joutunee tämän päivyrin myötä ehkä laukkuostoksille, jotta tämä A5 kokoinen kaunotar mahtuu kulkemaan mukana. <3

Käytättekö te perinteisiä päivyreitä ja millaisia löytöjä teillä on?

paivyri

paivyri-2

paivyri-4

paivyri-6

paivyri-7

paivyri-8

paivyri-12

paivyri-9

paivyri-11