Montasyytarakastaa Elämänmakuinen sisustus- ja lifestyleblogi 2020-03-22T11:46:19Z https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/4/2017/08/cropped-cropped-Näyttökuva-2017-06-05-kello-21.52.19-32x32.png Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Aamiaiskaappi]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060478 2020-03-22T11:46:19Z 2020-03-22T11:46:18Z Vihdoin ja viimein olen päässyt avaamaan uutuuttaan tuoksuvan aamiaiskaapin ja täyttämään sen kipoilla ja kupeilla ja kahvikoneilla. Monet pohtivat ja punnitsevat aamiaiskaapin tarpeellisuutta ja onko se hintansa väärti ja lyhyen käyttökokemuksen jälkeen en voi muuta sanoa kun että on! Meidän aamiaiskaappi toimii pikemminkin kahvikaappina kuin aamiaiskaappina, sinne saatiin sopivasti mahtumaan sekä Nespresson kapselikahvikone, perinteinen Moccamaster […]

Artikkeli Aamiaiskaappi julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Vihdoin ja viimein olen päässyt avaamaan uutuuttaan tuoksuvan aamiaiskaapin ja täyttämään sen kipoilla ja kupeilla ja kahvikoneilla. Monet pohtivat ja punnitsevat aamiaiskaapin tarpeellisuutta ja onko se hintansa väärti ja lyhyen käyttökokemuksen jälkeen en voi muuta sanoa kun että on!

Meidän aamiaiskaappi toimii pikemminkin kahvikaappina kuin aamiaiskaappina, sinne saatiin sopivasti mahtumaan sekä Nespresson kapselikahvikone, perinteinen Moccamaster ja kuplavesikone. Ylähyllyille tuli kahvikupit ja kahvitarvikkeet.

Melko nopeasti tässä keittiössä huomattiin sellainen seikka, että aamiaista ei tuolla kaapissa tehdä, sillä se on aivan toisessa päässä jääkaapista. Leivät tehdään poikkeuksetta tasolla jääkaapin läheisyydessä, johon nostetaan leipätarvikkeet, joten tästä syystä aamiaiskaappi muokkautui kuin itsestään kahvinkeittopisteeksi.

Aamiaiskaappia suunnitellessa kannattaa siis huomioida sen sijoitus mielellään jääkaapin läheisyyteen, jos mielii siellä puuhastella oikeasti aamiaista, smoothieita jne.

Meidän aamiaiskaappi kätkee mattavalkoisten ovien sisälle tyylikkään tammiviiluisen kokonaisuuden ja taso on samaa kiveä kuin muutkin keittiön tasot, mikä tekee siitä viimeistellymmän näköisen. Muutamia muokkauksia joudutaan sinne vielä tekemään, esimerkiksi asentamaan led-valonauha ja vaihtamaan pistorasiat.

Mitä ajatuksia teillä on aamiaiskaapeista?

Artikkeli Aamiaiskaappi julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Conform Timeout nojatuoli]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060469 2020-03-12T08:10:14Z 2020-03-12T08:10:11Z Olen jo muutaman vuoden haaveillut Conformin Timeout-nojatuolista, nähdessäni sen ensimmäisen kerran erään myyntiin tulleen asunnon kuvauksissa. Sen jälkeen olen suositellut sitä asiakkailleni ja lopulta päädyin nyt tilaamaan sen alkuvuodesta lahjaksi itselleni. Olin päättänyt jo tuolloin kaksi vuotta sitten, että tulen tilaamaan sen vaalealla kankaalla ja tammipuisella rungolla, kuten silloisessa ensimmäisessä näkemässäni nojatuolissa oli materiaalit valittu. […]

Artikkeli Conform Timeout nojatuoli julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Olen jo muutaman vuoden haaveillut Conformin Timeout-nojatuolista, nähdessäni sen ensimmäisen kerran erään myyntiin tulleen asunnon kuvauksissa. Sen jälkeen olen suositellut sitä asiakkailleni ja lopulta päädyin nyt tilaamaan sen alkuvuodesta lahjaksi itselleni.

Olin päättänyt jo tuolloin kaksi vuotta sitten, että tulen tilaamaan sen vaalealla kankaalla ja tammipuisella rungolla, kuten silloisessa ensimmäisessä näkemässäni nojatuolissa oli materiaalit valittu. Nojatuolin ilme muuttui kummasti sen tuotekuvista, sillä jostain syystä tätä tuolia selkeästi brändätään sellaisena mancave-tyyppisenä nojatuolina mustalla nahalla ja pähkinäpuisella rungolla.

Timeout-nojatuoli on tarjonnut ehdottomasti miellyttävimmän löhöilykokemuksen eikä heti uskoisi, että sen selkänoja kääntyy lähes makuuasentoon. Vipu on minimalistinen krominen kahva toisella puolella runkoa. Myös selkänojasta ylin nikama nousee ja sopii näin myös pidemmällekin istujalle.

Tähän nojatuoliin on mieletön määrä vaihtoehtoja, istuinosan ja selkänojan saa verhoiltuna kankaalla, nahalla tai sametilla ja rungon mustana, valkoisena, tammisena, pähkinän sävyssä tai jopa kokonaan verhoiltuna esimerkiksi sametilla. Laippajalkaan saa esimerkiksi tammiset yksityiskohdat, kuten itse valitsin ja sen saa myös joko kromisena tai mustana.

Jos huonekaluun voi rakastua, niin tähän nojatuoliin olen rakastunut.

Artikkeli Conform Timeout nojatuoli julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Valmis porrasremontti]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060454 2020-03-06T06:22:50Z 2020-03-06T06:22:41Z *Kaupallinen yhteistyö: VM-Carpet Vihdoin ja viimein ollaan saatu porrasremontti valmiiksi ja kokolattiamatto asennettua. Tätä muutosta on kyllä odotettu, lopputulos on todella upea ja olen erittäin tyytyväinen valitsemaani maton sävyyn. Portaiden päällystyksessä käytin VM-Carpetin projektimalliston Centre Point -kokolattiamattoa, joka on todella laadukas, 100 % villamatto. Tämä mallisto soveltuu sekä vaativaan kotikäyttöön että normaaliin julkiseen käyttöön. Matto […]

Artikkeli Valmis porrasremontti julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
*Kaupallinen yhteistyö: VM-Carpet

Vihdoin ja viimein ollaan saatu porrasremontti valmiiksi ja kokolattiamatto asennettua. Tätä muutosta on kyllä odotettu, lopputulos on todella upea ja olen erittäin tyytyväinen valitsemaani maton sävyyn.

Portaiden päällystyksessä käytin VM-Carpetin projektimalliston Centre Point -kokolattiamattoa, joka on todella laadukas, 100 % villamatto. Tämä mallisto soveltuu sekä vaativaan kotikäyttöön että normaaliin julkiseen käyttöön. Matto on palosuojattu ja käsitelty likaa hylkiväksi.

Käytin portaiden maalaamisessa lopulta ulkopuolista ammattilaista, mutta matto asennettiin yhdessä kaverini kanssa. Meiltä meni yksi päivä mattoa asentaessa. Asentamiseen käytimme sekä liimaa että naulapyssyä.

Alkuperäinen suunnitelmani oli jättää maton saumakohta aina portaan alle, mutta koska saumakohdasta oli todella vaikea saada siistin ja huomaamattoman näköinen, päädyimmekin ratkaisuun, jossa jätimme saumakohdan askelman taakse ja sinne olisikin vielä tarkoitus lyödä valkoiset peitelistat viimeistelmään homma.

Mitäs mieltä olette lopputuloksesta? 🙂

Artikkeli Valmis porrasremontti julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Uusi rakennusprojekti]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060431 2020-02-28T15:27:55Z 2020-02-28T15:27:52Z Nyt viimeistään voin todeta, että koskaan ei voi tietää mihin elämä kuljettaa niin hyvässä kuin pahassa. Minusta tuli nimittäin tällä viikolla tontin omistaja, mikä tarkoittaa sitä, että kohta alkaa ihan uudenlaiset rakennusprojektit. Rakentaminen tapahtuu yhdessä Deko-Talojen kanssa ja olenkin ollut alusta saakka aivan äärettömän tyytyväinen heiltä saamaani asiakaspalveluun sekä heidän suunnaltaan yhteydenpidon ylläpitämiseen. Ja koska […]

Artikkeli Uusi rakennusprojekti julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Nyt viimeistään voin todeta, että koskaan ei voi tietää mihin elämä kuljettaa niin hyvässä kuin pahassa. Minusta tuli nimittäin tällä viikolla tontin omistaja, mikä tarkoittaa sitä, että kohta alkaa ihan uudenlaiset rakennusprojektit.

Rakentaminen tapahtuu yhdessä Deko-Talojen kanssa ja olenkin ollut alusta saakka aivan äärettömän tyytyväinen heiltä saamaani asiakaspalveluun sekä heidän suunnaltaan yhteydenpidon ylläpitämiseen. Ja koska talon rakentaminen on meille jokaiselle se arvokkain sijoitus, on tärkeää tuntea olevansa luotettavissa käsissä ja siinä Deko-Talot onkin onnistunut tähän mennessä.

Valitsin Deko-Talot, koska heidän kanssaan pääsen vaikuttamaan sisustukseen parhaiten, joka oli minulle ensisijainen kriteeri. Moni valmistaloja myyvä yritys tarjoaa rakentamista Avaimet käteen -mallilla ja materiaalit tulee valita heidän suppeasta ja suorastaan tylsästä valikoimastaan. Myös Deko-Taloilta löytyy heidän oma valikoima pintamateriaaleja niille, jotka sellaista palvelua haluavat, mutta minulle he ovat mahdollistaneet suunnittelun aina pohjapiirustuksesta pintamateriaaleihin ja kiinto- sekä vesikalusteisiin saakka. Käytännössä siis suunnittelen kaiken itse ja päätän mistä ne hankin.

Tontilla on tehty jo maaperätutkimus, joka määrittää perustukset talolle ja rakennuslupakuvat on Deko-Talojen suunnittelijalla tällä hetkellä piirrossa. Saan ensimmäiset luonnokset nähtäväksi kolmen viikon sisällä ja sitten kun lyödään ne lukkoon, ruvetaan hakemaan rakennuslupaa, jonka saaminen voi kestää jopa kesään saakka täällä Espoossa.

Odottavan aika on pitkä, mutta sillä aikaa ehdin varmasti jo saamaan sisustussuunnitelmia hyvälle mallille mikä onkin se mieluisin osuus. Tämä vuosi tulee olemaan siis paljon yhteistyöjuttuja Deko-Talojen kanssa ja uudenlaisia sisustussuunnitelmia. Toivottavasti lähdette ilolla mukaan seuraamaan projektia!

Artikkeli Uusi rakennusprojekti julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
6
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Terveiset hiekkamyrskyn keskeltä]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060445 2020-02-23T12:36:03Z 2020-02-23T12:36:01Z Täällä ollaan, keskellä Afrikan Saharasta puhaltavaa Caluma-hiekkamyrskyä, joka alkoi eilen illalla. En ymmärtänyt hiekkamyrskyn vakavuutta ennen kuin äitini laittoi viestiä ja linkin uutiseen, missä kaikkia kehoitetaan pysymään sisällä ja miten lennot on peruttu ainakin toistaiseksi. Naureskelin vielä eilen iltapäivällä, kun pikkuhiljaa näkymät alkoi jäädä hiekkasumun peittoon ja tuntui kun olisi hengitellyt hiekkaa. Brittilehdet otskoivat tätä […]

Artikkeli Terveiset hiekkamyrskyn keskeltä julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Täällä ollaan, keskellä Afrikan Saharasta puhaltavaa Caluma-hiekkamyrskyä, joka alkoi eilen illalla. En ymmärtänyt hiekkamyrskyn vakavuutta ennen kuin äitini laittoi viestiä ja linkin uutiseen, missä kaikkia kehoitetaan pysymään sisällä ja miten lennot on peruttu ainakin toistaiseksi.

Naureskelin vielä eilen iltapäivällä, kun pikkuhiljaa näkymät alkoi jäädä hiekkasumun peittoon ja tuntui kun olisi hengitellyt hiekkaa. Brittilehdet otskoivat tätä hiekkamyrskyä apokalyptiseksi ja ilmeisesti Lanzarotella näkymät on olleetkin melkolailla sellaiset.

Onneksi meillä on lento takaisin kotiin vasta tiistaina ja tämän pitäisi olla ohi jo maanantaina iltapäivästä eli huomenna. Tämä päivä menee kuitenkin pitkälti hotellihuoneessa, mikä on hieman harmittavaa.

Toivotaan siis huomiseksi vielä parempaa keliä ennen kuin lähtö kotiin koittaa, jotenkin tuntuu että tämä on niin mun tuuria.

Artikkeli Terveiset hiekkamyrskyn keskeltä julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Unettomia öitä ja loma kanarialle]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060437 2020-02-16T05:47:30Z 2020-02-16T05:47:27Z En ole eläissäni kärsinyt nukahtamisvaikeuksista tai muista uniongelmista, kunnes joulukuussa moinen vaiva alkoi pikkuhiljaa nostaa päätään ja nyt se on noussut jo sellaiseksi riesaksi, että alkaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi kärsimään. Olen kokeillut ilman reseptiä apteekista saatavaa melatoniinia, mutta siitä ei kyllä ollut mitään hyötyä nukahtamisessa, joten muutoksen on tultava nyt muualta. Elämä tuntuu heittelevän […]

Artikkeli Unettomia öitä ja loma kanarialle julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

En ole eläissäni kärsinyt nukahtamisvaikeuksista tai muista uniongelmista, kunnes joulukuussa moinen vaiva alkoi pikkuhiljaa nostaa päätään ja nyt se on noussut jo sellaiseksi riesaksi, että alkaa fyysinen ja henkinen hyvinvointi kärsimään.

Olen kokeillut ilman reseptiä apteekista saatavaa melatoniinia, mutta siitä ei kyllä ollut mitään hyötyä nukahtamisessa, joten muutoksen on tultava nyt muualta.

Elämä tuntuu heittelevän tällä hetkellä niin hyvässä kuin pahassa ja kunhan asiat varmistuvat, tulen kertomaan enemmän täällä blogissakin. Nämä kaikki muutokset elämässä tuntuu kuitenkin verottavan yöuniani, sillä olen aina ollut melko herkkä ihminen ja helposti sorrun ylimiettimään kaikkea.

Tänään starttaamme pienen irtioton arjesta Eliksen kanssa, sillä ensin lähdemme ystäväni ja hänen poikansa kanssa Tallinnaan kylpylälomalle ja sen jälkeen kurvaamme lentokentälle suunnaten kohti Gran Canariaa ja aurinkoa. Toivottavasti tämä loma saisi ajatukset selkiytymään ja uni alkaisi taas maittamaan.

Artikkeli Unettomia öitä ja loma kanarialle julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Profiilikuvauksissa]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060427 2020-02-09T08:05:26Z 2020-02-09T08:05:24Z Olen pitkään seurannut Instagramissa todella taitavaa ja upeaa valokuvaajaa Amanda Ahoa, jonka tyyli on ihanan freesi ja päätin, että jonain päivänä kuvautan myös itseni hänellä, kun sille on tarve. Haaveena olisi alkaa kasaamaan portfoliota töistäni sisustussuunnittelijana, luoda nettisivut ja oma Instagram-tili töilleni. Tätä varten päätin hankkia itselleni uuden profiilikuvan. Se päivä koitti eilen lauantaina, kun […]

Artikkeli Profiilikuvauksissa julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Olen pitkään seurannut Instagramissa todella taitavaa ja upeaa valokuvaajaa Amanda Ahoa, jonka tyyli on ihanan freesi ja päätin, että jonain päivänä kuvautan myös itseni hänellä, kun sille on tarve.

Haaveena olisi alkaa kasaamaan portfoliota töistäni sisustussuunnittelijana, luoda nettisivut ja oma Instagram-tili töilleni. Tätä varten päätin hankkia itselleni uuden profiilikuvan.

Se päivä koitti eilen lauantaina, kun Amanda järjesti Studio Roscoella profiilikuvauspäivän ja nappasin heti ajan itselleni. Kuvauspäivän lähestyessä alkoi vaatekriisi ja tajusin, ettei kaapistani löydy mitään tyylikästä, rentoa ja ajatonta, joten shoppailemaanhan sitä oli lähdettävä. Amanda suositteli vaaleita yksivärisiä sävyjä, ajattomia vaatteita ja se kuulosti helpommalta kun lopulta oli.

Olin mielessäni kuvitellut itselleni todella taiteellisen lookin, sellaisen sisustussuunnittelija-lookin, mutta mielessäni ollutta paitaa ei löytynyt lopulta mistään ja päädyin ostaman söpön vaaleanpunaisen bleiserin ja ihanan piparireunaisen puseron. Otettiin kuvia sekä bleiserillä että ilman ja mitä nyt näin läppärin ruudulta kuvia, niin en malta odottaa niitä saatavaksi!

Artikkeli Profiilikuvauksissa julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Upeita, harkittuja yksityiskohtia]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060401 2020-01-23T08:19:47Z 2020-01-23T08:15:28Z Olen monesti luvannut esitellä täällä kohteita, joita kuvaan työkseni ja monta kohdetta olisikin ansainnut oman esittelynsä. Eilen kuitenkin kävin kuvaamassa niin spesiaalin ja uniikin kohteen, että ei ollut kahta sanaa siitä kirjoitanko kohteesta blogissani. Tällaiset päivät ovat parhaimpia kun saan inspiroitua kuvattavasta kohteesta, oli kyse sitten arkkitehtuurista, sisustuksesta, sijainnista tai pienistä detaljeista. Tämä kohde tarjosi […]

Artikkeli Upeita, harkittuja yksityiskohtia julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Olen monesti luvannut esitellä täällä kohteita, joita kuvaan työkseni ja monta kohdetta olisikin ansainnut oman esittelynsä. Eilen kuitenkin kävin kuvaamassa niin spesiaalin ja uniikin kohteen, että ei ollut kahta sanaa siitä kirjoitanko kohteesta blogissani.

Tällaiset päivät ovat parhaimpia kun saan inspiroitua kuvattavasta kohteesta, oli kyse sitten arkkitehtuurista, sisustuksesta, sijainnista tai pienistä detaljeista. Tämä kohde tarjosi lähes kaikkea tätä. Merinäköala, upeita detaljeita, todella mietitty pohjaratkaisu erityisillä yksityiskohdilla ja kauniita pintamateriaaleja.

Yläkerta koostui kolmesta todella reilunkokoisesta makuuhuoneesta, joista kahdesta oli käynti parvekkeelle. Kolmas makuuhuone oli suunniteltu lastenhuoneeksi, josta löytyi erillinen työskentelytila jo valmiiksi integroituna työpisteineen.

Master bedroomille kuului sekä kylpyhuone kylpyammeineen ja kattosuihkuineen, kun myös walk-in-closet yhdistettynä kodinhoitotilaksi. Ovet olivat pääasiassa lasiliukuovia tilasta toiseen ja kaikkialta tuntui voivan kävellä läpi aina vain seuraavaan tilaan.

Alakerran sisäänkäynti oli kuin iso eteishalli ja rouheasti käsiteltyyn sisäseinään oli tehty sisäikkuna, joka tarjosi muuten omassa rauhassa olevaan eteiseen näkymän olohuoneeseen. Olohuoneesta oli upeat näkymät merelle ja se yhdistyi saarekkeelliseen keittiöön, joka oli sekin mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Säilytystilaa oli katonrajaan saakka ja toiselta seinältä löytyi vielä välitilasta lasiliukuovien takaa lisää säilytystilaa.

Keittiöstä kuljettiin liukuovien läpi alunperin seuraavaan tilaan, jolle en oikein edes keksi nimeä. Sieltä löytyi iso ruokailutila sekä upea seinään integroitu takka, ja ikäänkuin keittiö olisi vielä jatkunut tälle seinälle. Lasikatto toi luonnonvalon sisälle ja ilmeisesti tila on ollut alkuperäisissä rakennuslupakuvissa katettu terassi. Tästä tilasta kuljettiin spaosastolle, jonka yhteydessä oli toinen, arkisempi kodinhoitotila sekä toinen sisäänkäynti.

Spaosastolta meni ovi työhuoneeseen ja sieltä jälleen seuraavaan huoneeseen, joka tarjoili taas merinäköalaa. Koko alakerta oli suunniteltu läpikuljettavaksi, joten sitten oltiinkin takaisin eteisessä.

Tätä kohdetta oli todella mukava kuvata, se yllätti aina vain uudelleen siirryttäessä seuraavaan tilaan. Mitä tunteita tämä teissä herättää?

Artikkeli Upeita, harkittuja yksityiskohtia julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060391 2020-01-21T10:33:45Z 2020-01-21T10:33:44Z Joulun ja pimeyden horroksesta aletaan pikkuhiljaa toipua ja kotona on puhaltanut muutoksen tuulet. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin luopua toisesta Hakolan sohvasta ja se menikin heti kaupaksi. Samaan aikaan ryhdistyin ja sisustin jo pitkään lähinnä romuvarastona toimineen kolmannen makuuhuoneen vierashuoneeksi. Aikaisemmin huone on toiminut vaatehuoneena (click!) ja lastenhuoneena (click!). Olen ihastellut erilaisia daybed vuodesohvia jo pitkään […]

Artikkeli Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Joulun ja pimeyden horroksesta aletaan pikkuhiljaa toipua ja kotona on puhaltanut muutoksen tuulet. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin luopua toisesta Hakolan sohvasta ja se menikin heti kaupaksi. Samaan aikaan ryhdistyin ja sisustin jo pitkään lähinnä romuvarastona toimineen kolmannen makuuhuoneen vierashuoneeksi. Aikaisemmin huone on toiminut vaatehuoneena (click!) ja lastenhuoneena (click!).

Olen ihastellut erilaisia daybed vuodesohvia jo pitkään ja päädyin ostamaan Ikeasta MARKERAD -daybedin vierashuoneeseen. Se sopii sinne mainiosti, mutta myytyäni Hakolan sohvan päätin sovittaa sitä myös olohuoneeseen.

Olohuoneesta tuli ihanan keveän näköinen daybedillä ja olisin voinut hyvinkin jättää sen tuolle paikalleen. Vierashuone kuitenkin kaikui tyhjänä, joten palautin daybedin sinne. Siitä on tullut nyt selvästi Alvarin nukkumapaikka yksin kotona ollessaan.

Olohuoneessa on tämän jälkeen pyöriteltykin huonekalut ympäri, josta kirjoittelenkin teille myöhemmin erikseen. Mitä mieltä olette näistä daybed vuodesohvista sisustuksessa, voisitko kuvitella tällaisen omaan kotiisi?

Artikkeli Keveyttä sisustukseen daybed vuodesohvalla julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
0
Nina / Monta Syytä Rakastaa <![CDATA[Mitä kuuluu?]]> https://montasyytarakastaa.casablogit.fi/?p=1501060385 2020-01-08T18:19:37Z 2020-01-08T18:19:12Z Siitä on vierähtänyt nyt jo tovi kun viimeksi kirjoitin blogiin. Tuolloin en vielä osannut lainkaan ennakoida mitä tuleman pitää. En suunnitellut taukoa blogista enkä hiljaisuutta somesta, niin vain kävi. Maailmani romahti viikkoa ennen joulua, enkä sen enempää syitä avaa tänne, mutta loppuvuosi tuli uitua melko syvissä vesissä. Vieläkin on vaikea muistaa aina pitää pää pinnalla, […]

Artikkeli Mitä kuuluu? julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>

Siitä on vierähtänyt nyt jo tovi kun viimeksi kirjoitin blogiin. Tuolloin en vielä osannut lainkaan ennakoida mitä tuleman pitää. En suunnitellut taukoa blogista enkä hiljaisuutta somesta, niin vain kävi.

Maailmani romahti viikkoa ennen joulua, enkä sen enempää syitä avaa tänne, mutta loppuvuosi tuli uitua melko syvissä vesissä. Vieläkin on vaikea muistaa aina pitää pää pinnalla, mutta yritän parhaani.

Isoja muutoksia on tulossa tänä vuonna enkä oikeastaan tiedä itsekään vielä millaisia, kaikki on vielä jotenkin niin sekaisin. Suunnittelemani koti on edennyt huimasti, mutta en ole saanut aikaiseksi käydä paikan päällä. Viimeksi kävin siellä jouluaattona ja tuolloin oltiin saatu jo rappuset asennettua. Myös keittiö on paikoillaan tasoja lukuunottamatta.

Yritän ensi viikolla tai kenties jo viikonloppuna saada kuvattua ja kirjoiteltua siitä lisää tänne blogiin.

Halusin nyt tulla ilmoittamaan, että hengissä ollaan ja blogi jatkaa normaalisti! Ihanaa uutta vuotta ja vuosikymmentä kaikille. 🙂

Artikkeli Mitä kuuluu? julkaistiin ensimmäisen kerran Montasyytarakastaa.

]]>
1