Arbutin testissä

Pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan Detria Arbutin Couperosa -tuotesarjaa ja tämä setti saapui postiin perjantaina. Tuotteet osuivat kyllä oikeaan, sillä kävin muutama vuosi sitten ihoanalyysissa ja täysin tietämättä minulla todettiin paikoittain couperosaa ja kaikenlaisia muitakin ”virheitä” kasvojen ihossa, joiden nimet ei sitten millään jäänyt mieleen ja kuten nuo alempaa löytyvät, tänään aamulla otetut kuvat suihkun jälkeenkin sen todistaa, että melko värikäs iho kyseessä. Kaikesta tästä kirjavuudesta huolimatta olen aina ollut todella huono käyttämään edes meikkivoidetta tasoittamaan ihoni sävyä, joten tällä on menty. Tosin luin joskus, että melkein suositellaan käyttämään kevyttä meikkivoidetta päivisin, joka suojaa ihoa ilmaston lialta. Teinivuosien aknen jälkeen koen kuitenkin ihanan vapauttavaa tunnetta, kun ei tarvitse naamaa piilottaa pakkelikerroksen taakse saadakseen finnit piiloon ja voitte kuvitella että tällainen pieni kirjavuus ei tunnu missään sellaisen kunnon aknen jälkeen, joten olen tavallaan nauttinut tästä luonnollisesta ihosta.

arbutin-1.jpg

arbutin-2.jpg

arbutin-3.jpg

arbutin-4.jpgTämä Detria Arbutin Couperosa tuotesarja on tarkoitettu mm. couperosa-iholle, maksaläiskiin ja muihin pigmenttimuutoksiin, rauhoittamaan ihoa auringonoton jälkeen, ikääntyvälle iholle ja jopa atooppiselle iholle. Arbutinin kerrotaan olevan laadukas ja hajusteeton ihonhoitosarja puhtaasta lapin luonnosta. Tuotteiden ydin ja vahvuus on Lapin luonnonyrteissä, joista sianpuolukan sisältämästä arbutiinista tuotesarja onkin saanut nimensä. Sianpuolukka sisältää arbutiinia, joka on tehokas melaniinituotannon estäjä ja voidaan käyttää ihoa vaalentavana ainesosana. Arbutiini tarjoaa myös luonnollisen UV-suojan. Tutkimuksissa arbutiinin on todettu lisäksi hillitsevän allergisia sekä tulehdusreaktioita

Tuotesarjaan kuuluu päivä- ja yövoide, seerumi ja silmänympärysvoide. Omaan päivittäiseen ihonhoitoon on aikaisemmin kuulunut oikeastaan vain päivävoide. Olen ollut todella laiska huolehtimaan ihon kosteudesta ja se kyllä näkyy ja tuntuu. Silmänympärysvoiteita olen yrittänyt aloittaa käyttämään, en sen takia että minulla olisi kovinkaan tummat silmänaluset vaan pikemminkin tuo yläluomi on todella tummaksi tullut iän myötä. En tosin tiedä onko silmänympärysvoiteilla mitään tehoa siihen ongelmaan, minulle koko tämä kasvojen kosteuttaminen ja hoitaminen on yksi iso mysteeri, enkä oikein ole koskaan panostanut käyttämiini voiteisiin.

Tämä tuotesarja tulikin testiin aika kreivin aikaan, sillä talven jäljiltä iho taas kiristää ja kaipaa huoltoa (tosin vielä parempi olisi toki ollut, kun sitä olisi huoltanut jo talven pakkasilla ;D). Tässä onkin itselleni nyt kaksi erinomaista tehtävää / haastetta, ensinnäkin tarkkailla tämän Arbutin -tuotesarjan tehoa ja vaikutusta sekä tehdä tästä kasvojen ihon kosteuttamisesta sekä aamu- että iltarutiini omilla voiteillaan ja lisänä tuo seerumi ja silmänympärysvoide.

lahtokuva1.jpg

lahtokuva2.jpgOlen tottunut käyttämään kevyitä, nopeasti imeytyviä voiteita, sillä olen sen verran kiireinen tapaus ettei ole aikaa jäädä odottelemaan voiteen imeytymistä. Lisäksi kevyet voiteet tuntuu kevyiltä kasvoilla, simple as that. Nyt olen päässyt läträämään kerran kaikkien tuotesarjan tuotteiden kanssa ja kerrottakoon sen verran, että päivävoide tuntui aluksi melko rasvaiselta, mutta yllättävän nopeasti se kuitenkin imeytyi. Rasvan väri on tuollainen hieman beige, mikä tuntuu hassulta, mutta väliäkös värillä kun ei naamaa värjää. 🙂 Tuoksuton tuo nimenomaan on tai pikemminkin muistuttaa Apteekin perusrasvoja tuoksultaan. Itselleni hajuton tarkoittaa, ettei se todella tuoksu tai haise millekään ja kyllähän tuo nyt tuollaiselle yleisrasvalle haisee, mutta kai se mielletään hajuttomaksi? Yövoide oli lähempänä vanhaa totuttua valkoista kasvovoiteen sävyä ja tuntui ehkä jopa kevyemmältä kuin päivävoide mikä tavallaan tuntuu hassulta ja hajuton oli tämä myös. Seerumin käyttöajankohta tässä kasvojen kosteutusprosessissa jäi hieman epäselväksi ja Googlen tiedonhaun tulosten avulla päätin lykätä sen kasvoille ennen yövoiteen levittämistä. Seerumin pipetti antoi käsiini juuri oikean määrän tuotetta ja taputtelin sen kevyesti kasvoille. Väri muistutti yskänlääkettä, mutta ei onneksi haissut sille vaan hajuton oli myös tämäkin. 🙂 Silmänympärysvoide on myös pipettipullossa ja jaoin yhden pipetillisin molemmille silmille ja tiedän omaavani TODELLA herkän ihon silmien ympärillä, joten tämä hieman aluksi kirvelsi, mutta hetken päästä jo mukavasti jopa viilensi silmien ympärystä. Kirvelyyn saattoi myös vaikuttaa Eliksen aikaisemmin päivällä silmien seuduille aiheuttamat raatelua muistuttavat nipistelyt, joita seurasi riemuisa nauru… Mutta hajusta ja väristä viis, pääasiahan on että tuotteet toimii ja sen näemme, kun tämä tuotetestaus etenee!

Huhtikuun ajan Detrian verkkokaupassa saa -20% alennusta kaikista normaalihintaisista Detria Arbutin ja Relaxant -tuotteista alennuskoodilla ”lastensairaala2017”. Detria on mukana keräämässä varoja Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle ja pienen lapsen äitinä lastensairaala 2017 hanke on lähellä sydäntäni, joten lähdin mielelläni mukaan tähän tuotetestaukseen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta Detrian verkkokaupassa alennuskoodilla tehdystä Detria Arbutin tuotteen –tilauksesta lahjoitetaan 2 € ja Relaxantista 1€ Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle tulevaan toukokuuhun saakka. Muista käyttää ostovaiheessa alennuskoodia: lastensairaala2017, niin lahjoitukset tuotteista menevät Lastensairaalalle! Hyvää tekemään pääset tästä. 

Lisää tietoa löytyy Rakas äiti – Varoja lastensairaala 2017 -facebook-sivulta ja Detria Arbutin -sivuilta.

Muokkaus: Blogger väänsi nuo naamakuvat ihmeellisen näköiseksi, kuin olisin käyttänyt ne jonkun filtterin läpi eikä ihon todellinen kirjavuus käy nyt lainkaan ilmi niistä, hitto vie. Täytyy katsoa mitä noille kuville keksin, jotta tästä tuotetestauksesta pystyisi tekemään jotain vertailua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *