Hullut päivät

Jee, Hullut päivät alkavat huomenna ja viime viikolla sain sähköpostiini katalogin etukäteen selailtavaksi ja sitähän on tullut jo muutaman kerran plärättyäkin. Päätin tehdä pienen kollaasin siitä, mitä kaikkea sieltä olisi kiva hankkia. Osan kollaasin tuotteista aion ehdottomasti hankkia, osa on taas sellaisia jos-olisi-rahaa -hankintoja.

hullutpaivat_kollaasi.jpg

Aion ehdottomasti hakea Kanebon ripsiväri -tuplapakkauksen, sillä en ole vuosikausiin muuta ripsiväriä käyttänytkään ja tarjous on melkoisen hyvä! Yksittäinen Kanebon ripsiväri taitaa maksaa n. 25 euroa. Lisäksi meinaan ostaa kokeiluun tuota Lumenen CC-voidetta, sillä kaikki on nyt kehunut sitä niin paljon. Lisäksi vakiotuotteisiini kuuluva Lumenen meikkipuuteri, joka on juuri loppumaisillaan, on hyvässä tarjouksessa. Se siis meikeistä.

Ajattelin käydä sovittamassa tuota Objectin pitsi-farkkupaitamekkoa, se näyttää tuotta kuvassa niin kivalta ja jos se istuu päälle, niin enköhän senkin osta. C:lle tuota pukua mietin, sillä haluan hänelle häihin perus harmaan puvun ja tuo ei ole lainkaan pahan hintainen. Fiksuna tyttönä googlettelin puvun ovh hintaa ja onhan se n. 560e.

Sisustusjutuista meinaan Eliksen huoneeseen hankkia keltaisen jatkojohdon, sillä sinne tarvitsee yhden jatkojohdon, joka rumasti tulee olemaan esillä, joten keltainenhan on aika kiva niin ei haittaa vaikka se näkyykin. Tuo Hayn Tray -tarjotinpöytä houkuttelee hintansa vuoksi, mutta olin suunnitellut kyllä hankkivani meille olohuoneeseen sen keskikokoisen, mutta nyt saisi tuon ison edullisemmin kuin keskikokoisen ovh. Enpä tiedä siis, harkitaan! Olen jo vuosikausia ihaillut kaikilla bloggaajilla käytössään olevaa Nomees Copenhagenin meikkilaatikkoa ja aina miettinyt laittavani muutaman euron sen hankintaan, mutta myös joka kerta todennut pärjääväni hyvin ilmankin ja sitten se on jäänyt hankkimatta. Nyt voisin sen tosiaankin hankkia, niin saisin meikit vähän selkeämmin esille. Tällä hetkellä ne on sekalaisesti neljässä eri meikkipussissa. Tämä tosin vaatii myös meikkien läpikäymisen rankalla kädellä ja vanhojen meikkien hävittämisen.

Hetken mielijohde -tuote on nuo Sonyn kuulokkeet. Olen ennenkin puhunut C:lle, että tahtoisin tuollaiset kuulokkeet lenkkejä varten, sillä minulla kun vaan ei nappikuulokkeet pysy korvissa. Nuo ovat juuri kivan sirot eikä pahan hintaisetkaan, joten voisin oikein hyvin sijoittaa niihin. 🙂

Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä haluaisin tuon Vitamixin tehosekoittimen, sillä kuten jo aikaisemminkin todettu, blenderi on ainoa keittiön työkalu joka näyttäisi joutuvan päivittäiseen käyttöön meillä ja voisin luopua kaikista muista keittiön pienkodinkoneista saadakseni hyvän tehosekoittimen. Mutta en usko hankkivamme tätä nyt, ei taida rahat oikein antaa myöten noin suurelle investoinnille. :/

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *