Yöhuolto

Eilinen meni juostessa paikasta toiseen, joten en ehtinyt tekemään postausta niistä must have tuotteista, jotka bongasin BoConceptin kuvastosta. Kävimme koko perheen voimin ruokakaupassa ostamassa loppuviikon ruokaostokset ja tein lihamureketta valmiiksi tälle päivälle. Yhdeksän maissa illalla sain puhelinsoiton ystävältäni, että nyt perse ylös sohvalta ja nähdään Studio Vassissa, tiedossa oli siis kynsihuolto. Meneehän ne illat näinkin. 😀 Olin aamulla soittanut hänelle ja kiukutellut lyötyäni liian pitkäksi kasvaneen akryylikynteni ja sanoin haluavani vaihtaa geelilakkauksiin asap. Ei sovi tällaisen kiireisen äidin arkeen nuo akryylikynnet, kun ei riitä aika niitä huoltamaan. Jos ei meinaa repiä aikaa urheilulle, niin miten sitten muuhun itsensä huoltamiseen. Olisi hyvä kun olisi kauneushoitola, josta löytyisi lapsiparkki. Ei tarvitsisi meidän äitienkään näyttää rähjäisiltä kotiäideiltä kokoajan ja voisimme vähän hemmotella itseämme lapsenhoidon lomassa.

Mies kommentoi kynsiäni kotiin tullessani teinimäisiksi avaruuskynsiksi, mutta itse tykkään tuosta pronssimaisesta glitteristä.

Muistutan vielä teitä kaikkia, että huomiseen saakka on aikaa osallistua arvontaan, jossa yhdelle onnekkaalle luksus jalkahoito! Reilun tunnin verran todellista hemmottelua kaikille kiireisille ja miksei vähemmän kiireisillekin naisille. Mukaan saat vielä minikokoisen Orlyn kynsilakan, jonka sävyn saat valita itse! Sen lisäksi kaikki sokeroinnit -30 % lokakuun loppuun saakka Studio Vassissa eli mars sinne. Itse jouduin siirtämään huomisen sokeroinnin ensi viikolle kun tulikin eräs palaveri päällekäin.

EDIT: Kilpailuunhan pääset täältä ja kertauksen vuoksi säännöt eli liittymällä lukijaksi Bloggerissa, Bloglovinissa, Blogilistalla tai Facebookissa JA kommentoimalla tuohon kilpailupostaukseen mikä hoito tulisi sinulle tarpeen olet mukana arvonnassa. 🙂

08102014-2.jpg

08102014.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *