#NoWordsNeededContest

Sain vähän piristystä arkeen toissapäivänä vastaanottaessani todella kivan viestin! Osallistuin nimittäin Instagrammissa noin kuukausi sitten No Words Needed -kilpailuun, joka oli yhdessä järjestetty Cuponationin ja 21Diamondsin kanssa. Kilpailussa piti julkaista Instagrammiin kuva, jossa sanoja ei tarvita kuvaamaan rakkautta hashtageilla #NoWordsNeededContest. Olin unohtanut kokonaan osallistuneeni kyseiseen kilpailuun, mutta toissapäivänä sain viestin Cuponationilta että olin tullut kilpailussa kolmanneksi! En tiennyt yhtään mitä kolmanneksi sijoittuneelle oli palkintona, kunnes selvisi että olen voittanut 475 euron arvoiset valkokultaiset korvakorut sinitopaaseilla! Vertailin muihin palkintoihin ja totesin että juuri nämä olisin halunnutkin.

Screenshot_2014-10-07-20-35-52.png
SC_Banner_26-08-14_21Diamonds5_MG.png

Halusin vain tulla kertomaan miten iloisen yllätyksen sain. 🙂 Muistutan myös vielä kaikkia lukijoita, että tänään sulkeutuu klo 23.59 arvonta luksus jalkahieronnasta Kauneushoitola Studio Vassiin, joka sijaitsee Lippulaivan kupeessa, uudistuneella Ulappatorilla. Studio Vassin Facebook-sivulta löytyy myös superhyviä avajaistarjouksia, joita suosittelen hyödyntämään, kuten mm. sokeroinnit -30 %, ripsien ja kulmien värjäys 18 euroa ja kaikki kynsipalvelut -20 %. Tarjoukset ovat voimassa 31.10. saakka. Niin ja sanottakoon vielä että kyseessä ei ole mikään maksettu mainos enkä hyödy mainostuksesta mitenkään. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *