Nordic Collection ja joulukalenteri

kuva_messuilta.jpg
Kuva lainattu Nordic Collectionin sivuilta.

Sain eilen sähköpostiini viestin Nordic Collectionilta, jossa kysyttiin josko haluaisin kertoa lukijoilleni heidän joulukalenteristaan. Joulukalenterissa arvotaan joka päivä heidän tuotteitaan ja minä siitä kiinnostuneena kävin heti uteliaana katsomassa mistä on kyse.

Nordic Collection on minulle aivan uusi tuttavuus, mutta ihastuin heti heidän tuotteisiinsa ja osallistuinkin joulukalenterin luukun 3 arvontaan. Nordic Collection on Riihimäellä toimiva pieni yritys, joka tarjoaa lapsille perinteisten aiheiden lisäksi myös tällä hetkellä suuressa suosiossa olevia moderneja graafisia kuoseja. Tykkään!

Täysin hyötymättä tästä mainoksesta mitenkään, halusin ehdottomasti auttaa heitä jakamalla tätä ilosanomaa myös teille lukijoille. Nordic Collectionin joulukalenteriin pääset siis tästä ja toivotan kaikille yhtälailla arpaonnea kuin itsellenikin. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *