Etsy, you did it again!

Kuten moni varmaankin tietää, olen vannoutunut Etsyn käyttäjä. Sieltä löytyy niin uskomattoman upeita käsitöitä ja häiden alla sieltä tulikin tilailtua yhtä sun toista. 🙂 Sieltä löytyi mm. bestmanien rusetit, kukkaistyttöjen hiuskorut, kaasojen ja bestmanien kiitoslahjat, hääkimppu heittokimppuineen, sukkanauha, hääkakun koriste, kirjekuoret hääkutsuille ja kiitoskorteille, askartelutarvikkeita jne. Joo-o, kyllä sinne rahaa paloi. 🙂

Lähdin sitten uhkarohkeasti selailemaan Etsyn seinäkellovalikoimaa, vaikka vannoin itselleni ostavani seinäkellon myymälästä, jossa pääsen testaamaan toimivuuden. Mutta voi kääk miten suloisen seinäkellon sieltä löysin! En pysty enää edes ajattelemaan muuta kuin tuota kelloa ja miten söpöltä se näyttää. En vain tiedä haluanko sen valkoisena vai harmaana ja isona vai pienenä. Valkoisessa harmittaa aivan aavistuksen verran ettei viisarit ole mustat, jolloin sen käyttötarkoitus hankaloituu. Pitäähän siitä pystyä katsomaan aikaakin eikä vain sen suloisuutta. Harmaa taas on todella kauniin näköinen, mutta kun olin mielessäni jo valinnut meille valkoisen seinäkellon. Myös koko mietityttää, nimittäin valkoisen pitäisi ehkä olla kuitenkin tuo isompi versio, kun taas harmaa voisi jopa olla tuo pienempi niin ei sitten olisi liian raskaan näköinen seinällä.

il_570xN.740279863_i3rd.jpg
il_570xN.743208918_gk5l.jpg
il_570xN.743209768_jyl5.jpg

Ennen kuin osasin lopullista päätöstäni kellon suhteen tehdä, oli pakko hakea Clas Ohlsonista väliaikainen seinäkello. Simppeli, valkoinen ja edullinen, mutta voi jumaliste mitä meteliä se pitää.

Mitäs te tykkäätte tuosta seinäkellosta, onko hitti vai huti ja kumman värin valitsisitte?

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *