The Liebster Award -haaste

Sain Frutti Di Mutsi blogin Sofialta The Liebster Award -haasteen, jonka ideana on saada näkyvyyttä alle 1000 lukijan blogeille. Oma bloginihan kasvaa hitaasti (mutta varmasti?), olenhan tätä jo yli 2 vuotta kirjoittanut… Sofia on tehnyt 11 kysymystä, joihin sitten me haastetut vastaamme ja jatkamme haasteen kiertokulkua esittämällä toiset 11 kysymystä seuraaville haasteen saaville. Kysymyksiin on aina ihana vastata, tulee vähän sellainen alakoulufiilis, kun täytettiin ystäväkirjoja. 🙂

1. Miksi kirjoitat juuri siitä mistä kirjoitat?
Kirjoitan niistä asioista, jotka ovat minulle elämässä tärkeitä ja ajankohtaisia. Kirjoitan saadakseni vertaistukea lukijoilta, haaveilen ja pidän tavallaan päiväkirjaa elämästämme. 🙂

2. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
Aloitin kirjoittamaan blogia ensin itselleni, koin viimeiset hetket raskaana ollessani melko yksinäiseksi ja tuntui kun olisin jo kaikki ajatukseni vuodattanut läheisilleni. Halusin vain paikan jossa purkaa sitä kaikkea mieltä painavaa. Sitten aloin pikkuhiljaa jakamaan blogin osoitetta ensin läheisilleni, samalla vähentäen kuvatulvaa Facebookissa ja lopulta ollessani sinut blogin kanssa halusin sen jakaa muillekin. Mitä enemmän blogia kirjoitan ja sen sisältöön panostan, sitä enemmän alkaa kaivata niitä lukijoita ettei tulisi olo, että tämä kaikki aika ja vaiva menisi ihan hukkaan.

3. Mikä on kauneinta mitä tiedät?
Ehkä kornia, mutta kauneinta mitä tiedän, on se tunne mitä tunnen lastani kohtaan äitinä. Äitinä olo on tunne, jota ei pysty ymmärtämään ennen kuin on oma lapsi. En olisi ikinä voinut edes kuvitella tuntevani joskus jotain näin sanoinkuvailematonta rakkautta ja jatkuvaa huolta omasta lapsesta. Olen niin kiinni lapsessani, että vaikka kuinka tiedän tarvitsevani välillä omaa aikaa, tunnen silti huonoa äiti -fiilistä, jos joudun pyytämään lapsenvahtia.

4. Mikä tekee sinusta sinut? Mainitse 3 tärkeintä ominaisuutta itsessäsi.
Suorasanaisuus, huumorintaju ja kilttiys. Tiedän, että huumorintajullani olen saanut monta ystävää, suorasanaisuudesta olen tunnettu ystäväpiirissäni ja olen usein liian kiltti ja laitan muut etusijalle. Vitsi mikä itsekehu. ;D Noh, vaihtelua siihen ainaiseen itsensä soimaamiseen.

5. Mikä on paras ruoka mitä tiedät, ruoka mitä voisit syödä päivästä toiseen?
Mummini tekemät kotletit tai spagetti sekä kana cashew pähkinöillä. Nam!

6. Mikä on tärkein tavoitteesi blogin kirjoittamisessa?
Varsinaista tavoitetta ei oikeastaan ole, en nimittäin kirjoita tätä silmät kiiluen uusista lukijoista ja tähdäten suosituksi bloggaajaksi. Tämä vain on tällä hetkellä oma harrastukseni josta nautin ja johon aikani riittää. Tietysti on ihanaa, jos inspiroin jotain lukijaa omilla sisustushaaveillani ja -ideoillani ja lukijat tykkäävät lukea kirjoituksiani, vaikka aina ei niin painavaa sanaa olisikaan. 🙂

7. Minkälaisten ihmisten luulet lukevan blogiasi?
Koska alunperin tämä oli puhtaasti äitiysblogi ja perheblogi, niin varmasti suurin osa lukijoistani ovat perheellisiä äitejä. Tiedän myös osan lukijoista olevan läheisiäni, mutta tavoitteena olisi varmasti painottua jatkossa enemmän sisustusbloggaajaksi, jolloin lukijatkin olisivat sisustusintoilijoita.

8. Jos saisit miljoon euroa, ja ne pitäisi käyttää itseesi ja perheeseesi yhdessä päivässä. Mitä tekisit?
Maksaisin pois asuntolainamme, autolainamme sekä opintolainat. Maksaisin myös vanhempieni ja siskoni mahdolliset lainat. Siinäpä se sitten varmaan jo olisikin käytetty. Mahdolliset loput rahat kävisin äkkiä tuhlaamassa kaikkiin niihin huonekaluihin, joihin ei olisi muuten varaa. 😉

9. Jos saisit muuttaa yhden asian maailmassa, mikä se olisi?
Köyhyys. Simple.

10. Mikä on paras muistosi lapsuudestasi?
Tämä olikin kinkkisempi kysymys. Ei sen takia ettei lapsuudessani olisi hyviä muistoja, mutta en vain osaa sanoa yhtä parasta muistoa. Hyviä muistoja sen sijaan sijoittuu ainakin perhematkoihimme Ylläkselle ja Himokselle sekä mökillemme eikä tuo arkikaan lapsuudessani niin kamalalta maistunut. ;D

11. Mainitse yksi asia mitä kukaan ei tiedä?
Sellaista asiaa ei taida olla, koska olen huono pitämään asioita vain omana tietonani, edes niitä itseäni koskevia asioita. Olen sellainen persoona, jonka on pakko saada kertoa niistä kipeimmistäkin ongelmista jollekin läheiselleni. Blogiin en tietenkään vuodata henkilökohtaisia asioitani, eikä tämän kysymyksen esittäminen muuta sitä. 🙂


Haastan tähän seuraavat 11 bloggaajaa:

Lasteenhuoneenkapina

Yhteenkasvettu

Äiti yrittää

NIKLASTAR

Keskeneräinen

Kun haaveet muuttuvat todeksi

Lempihetkiä

Kaaosta ja kukkamekkoja

Girls make the rules

KOCHANIE

Me+2

ja tässä vielä heille 11 kysymystä:

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
2. Mikä on parasta bloggaamisessa?
3. Millaisella kalustolla kuvaat blogiisi?
4. Minkälaisessa kodissa asutte?
5. Jos saisit valita vain yhden asian kodistasi minkä saat pitää, mikä se olisi?
6. Mikä on lempivärisi sisustuksessa?
7. Jaa lempireseptisi.
8. Oletko pullantuoksuinen äiti?
9. Minkälaista on teidän perheen arki lyhyesti?
10. Mitä teet ammatiksesi?
11. Haluaisitko kouluttautua toiseen ammattiin ja jos niin mihin?

Kiitos Frutti Di Mutsille haasteesta. 🙂

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *