Flanellirakkautta

Hei tässä olisi nyt vihdoin ja viimein tuoreita kuvia makuuhuoneestani, lattian remontin jälkeen. Tuo ihana mattokin on päässyt viimein takaisin omalle paikalleen, kesän ajanhan siitä nautittiin olohuoneessa. Televisio on myös vihdoin saatu kiinni seinään, mutta kerrotakoon, että noin kauniilta viritykseltä se ei käytössä näytä. Nimittäin näitä kuvia varten irroitin siitä kaikki johdot, muuten ne roikkuvatkin rumasti pitkin seiniä ja lattioita.

Mutta miksi oikeasti otin nämä kuvat, johtuu niissä näkyvistä pussilakanoista. Ja voin kertoa, että nyt on kyllä meikäläisen maailmankirjat mennyt sekaisin. Vannoutunut pellavalakanoiden fanittaja päätti kokeilumielessä tilata Finlaysonin flanellilakanat ja voi terve! En tiedä mitään niin ihanaa ja hipiää hivelevämpää kuin pujahtaa illalla noihin flanellilakanoihin. Tuntuu kuin unenlaatukin olisi parantunut kertaheitolla, niin ihanaa noihin on kietoutua.

Kyllähän kaikki on varmaan joskus elämässään pujahtanut flanelliyökkäriin ja jo ajatuskin siitä lupaili positiivisen kokemuksen näistä flanellilakanoista ja kyllä, nämä lunastivat täydellisesti kaikki odotukseni ja ylikin. En usko enää ikinä haluavani käyttää mitään muita lakanoita.

Onko kukaan muu törmännyt aikaisemmin flanellilakanoihin ja millaisia ajatuksia ne herättää teissä? 🙂