Kotona

blogiin-34.jpg

blogiin-35.jpg

blogiin-39.jpg
Huh, yöllä kotiuduttiin vihdoin reissusta ja neljän tunnin yöunilla heräsimme uuteen päivään. C joutui heti aamulla lähtemään koko päiväksi pelaamaan ja illalla vielä poikien kanssa saunailtaan (en ymmärrä miten jaksaa) ja me Eliksen kanssa rauhassa heräiltyämme lähdimme käymään kaupassa tekemässä pientä täydennystä jääkaappiin.
Lomakuvia odotellessa laitan tässä pikaiset räpsyt Eliksen kauppa-asusta, joka oli ihanan pirteä ja koska säät suosivat heti täällä Suomessa, ei tarvinnut vetäistä heti takkia niskaan vaan hupparilla pärjättiin. Jos uutisia on uskomista, huomenna tulee ensilumi ja takit ja talvikengät saa kaivaakin sitten jo melko pian esiin.
Nyt sain Eliksen juuri päiväunille ja taidan mennä itsekin vetäisemään torkut, jotta jaksataan taas touhuta iltapäivällä.
Ihanan aurinkoista syyspäivää kaikille!

blogiin-36.jpg

blogiin-37.jpg

blogiin-38.jpg

Pipo Lindex
Huppari Gugguu
Housut Lindex
Kengät Reima

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *