Uudistuksia

Olenkin muutamaan otteeseen jo puhunut täällä siitä, miten vaikeaksi meillä meni nukkumaanmenot sen jälkeen kun Elis aloitti päiväkodissa. Siellä Elis kuitenkin menee nukkumaan todella kiltisti ja nukkuu keskimäärin kahden tunnin päiväunia. Siellä Elis myös nukkuu isojen poikien sängyssä pinnasängyn sijaan. Siitä se ajatus sitten lähti. En todellakaan ollut ajatellut vielä poistaa Eliksen pinnasängystä toista sivulaitaa, mutta turhautuneena hankalista illoista päätin ottaa kaikki keinot käyttöön ja kokeilla miten meillä nukuttaisiin isojen poikien sängyssä myös kotona.

huonekuvat.jpg

huonekuvat-2.jpg

huonekuvat-6.jpg

huonekuvat-3.jpg

huonekuvat-9.jpg

huonekuvat-11.jpg

Loistava idea! Meillä nimittäin rauhottui illat samantien. Vain muutaman kerran Elis on tullut sängystä pois, mutta useimmiten nukahtaa sinne nätisti. Päivisin Elis tykkää myös mennä sinne itsekseen, ottaa pehmolelut kainaloon ja muutaman kirjan ja malttaa jopa hetken siellä istuskella itsekseen lukemassa kirjoja. Hän on niin söpö näky, kun menen kurkkaamaan huoneeseen ja hän siellä istuu pehmolelujensa ympäröimänä.

Meillä on sikäli hassu tilanne Eliksen huoneessa, nimittäin siellä majailee tällä hetkellä kaksi isojen poikien sänkyä, pinnasänky ilman sivulaitaa sekä Muuramen Jolla. Meillä kävi aivan älytön tsägä, kun vanhempani bongasivat tutultansa n. 20 vuotta vanhan, aivan loistavassa kunnossa olevan Jollan vain 80 euron hintaan ja vielä laatikolla varustettuna, joten pakkohan se oli ostaa pois! Jossain vaiheessa pinnasänky kuitenkin käy liian pieneksi Elikselle ja isompi sänky on ostettava.

huonekuvat-12.jpg

huonekuvat-16.jpg

huonekuvat-21.jpg

Miksi en sitten siirrä Elistä jo nyt nukkumaan Jollaan? En tiedä, en keksi mitään järjellistä selitystä tälle, mutta ehkä en ole vielä luopumaan siitä ajatuksesta että Eliksestä on tullut iso poika ja pinnasänky saa itseni vielä hetken kuvittelemaan Elis pienenä vauvanani. Ajattelen myös, että kunhan saan ostettua juniorpeiton vai miksikä sitä vauvapeitosta seuraavaa kokoa kutsutaankaan, siirrän hänet Jollaan. Tein jo Kodin1:n alennusmyynneistä ihanan löydön pilvikuvioisista pussilakanoista ostaen ne tarkoituksella siinä isommassa koossa. Esittelen ne myöhemmin kunhan itse peittokin on hankittu ja samalla esittelen meidän sänkyyn löytämäni Annon pellavalakanat, jotka sain todella edulliseen hintaan, mutta niistä myös lisää myöhemmin. 🙂

Ensi viikolla on tiedossa todellista hemmottelua kaikille lukijoilleni, joten kannattaa ehdottomasti pysyä kuulolla! Nyt mukavaa lauantaita kaikille!

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *