Mikä blogi?

Lomalla oli aikaa miettiä monenlaisia juttuja omasta ulkonäöstä blogin sisältöön. Tällä hetkellä blogini on melkoinen sillisalaatti, sillä tämän aloittaessani halusin vain ajatuksia ulos raskauden viimeisinä kuukausina kun juttukaverit oli vähissä. Silloin tuntui luonnolliselta puhua raskaudesta ja synnytyksen myötä äitiydestä. Ne olivat uusia asioita jotka pohditutti. Näin itseni tuolloin kunnon äiti-ihmisenä ja halusin bloginikin olevan mammablogi.
Ajan kuluessa olen kuitenkin huomannut, että en ole mammabloggaaja. Elämäni pyörii tottakai Eliksen ympärillä, mutta tuntuu ettei tällä saralla ole juurikaan annettavaa lukijoille. En ostele uusia merkkivaatteita ja -tavaroita Elikselle joista voisin blogata ja jakaa inspiraatiota. Työn lomassa ei ole myöskään aikaa jatkuville retkille lapsen kanssa, joista voisi kirjoittaa ja jakaa ideoita muille perheellisille, kuten olette varmasti teksteistäni viime aikoina päätelleetkin. 😉
Tyylisuuntauksia blogeille on vaikka ja kuinka. On niitä mammablogeja, sitten on kauneus- ja muotiblogeja, urheilublogeja, lifestyle-blogeja, sisustusblogeja ja ruokablogeja ja lista sen kuin jatkuu. Rakastan sisustamista ja voisin viettää kaiken ajan vain sisustaen niin omaa kotia kuin muidenkin koteja. Rakastan myös valokuvata kauniita koteja ja niiden sisustuksia. Työni puolesta olenkin päässyt valokuvaamaan monenmoisia koteja. Olen miettinyt usein ammatinvaihdosta sisustussuunnittelijaksi, mutta se vaatisi paluuta koulun penkille.
Voisin siis kuvitella blogini olevan sisustusblogi. Olen kuitenkin tähän asti hillinnyt itseäni etten kirjoittelisi vain sisustusjuttuja, sillä olen tähän saakka mieltänyt blogini puhtaasti mammablogiksi jo sen nimenkin vuoksi ja ajatellut liiallisten sisustusjuttujen vain ärsyttävän lukijoita.
house-1-2.jpg
Voisinko kuitenkin olla vähän molempia? Harvalla on blogi täysin sidottu siihen tyylisuuntaan, jonka on blogilleen luonut vaan onhan meidän jokaisen elämässä muutakin sisältöä mitä haluaa toisinaan jakaa muillekin. Jotkut taas pitävät puhtaasti blogin ja oman elämänsä erillään eikä halua tuoda muita asioita blogiinsa. Haluaisitteko kuitenkin jatkossa myös sisustusjuttuja vai koitanko pitää asiat erillään? Täysin sisustusblogiksi siirtyminen vaatisi tietenkin nimen muutosta blogille, sillä tämä nykyinen nimi ei oikein palvele sisustusinspiraatioita etsiviä lukijoita. 🙂

Meillä odottelee muuten kaksi tuollaista Housen lehtitelinettä kiinnitystään Eliksen huoneessa. Tarkoituksena on sijoittaa ne sen verran alas, että Elis saa itse sieltä otettua kirjoja.

Nina / Monta Syytä Rakastaa - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *